StoryEditorOCM
ViralRADNI ODMOR

Supermodel Nevena Dujmović prvi put stala pred objektiv u društvu supruga, u Falkensteiner Punta Skala resortu

Piše Mišel Kalajžić
22. studenog 2021. - 18:49

Ronila je s morskim psima u Mexicu, jahala deve u Maroku, skijala na Matterhornu, vozila se na snježnoj vuči s haskijima u švedskom Areu..., a premda su sve destinacije koje je posjetila predivne na svoj način, supermodel Nevena Dujmović na vrh svojih 'the' trenutaka za pamćenje stavlja i jedan nedaleko od rodnog grada – uživanje u Falkensteiner resortu Punta Skala. Iako je zbog karijere supermodela, koju već 20-ak godina uspješno gradi, često na putovanjima, dolazak u rodni Zadar uvijek voli iskoristiti za odmor, opuštanje i uživanje na svoj način.

image
Nevena Dujmović
Punta Skala

Nedavno je u Falkensteiner Punta Skala resortu snimila i kampanju koja je ovog puta bila različita od drugih, jer joj je partner bio suprug Saša Prižmić.

”Snimanje s ekipom koja zna što želi i zna to odraditi nikad nije problem. Svi na vrhunskoj razini, atmosfera odlična. Još je bolje kad ti je partner na snimanju - partner! Muž je sve odradio kao profesionalac, super smo se zabavljali. Dojam nam je pokvarilo jedino to što smo između scena, u pauzama, morali juriti doma i voditi našeg ljubimca zeku kod veterinara”, priča Nevena koja je živjela u New Yorku, Tokiju, Londonu, Parizu i Milanu te snimala na svim krajevima svijeta. Odraditi posao kod kuće ima, priznaje, posebnu čar.

18. travanj 2024 00:16