StoryEditorOCM
ViralPUNO SLAVLJA

Susjedi otkrivaju: Hana i Petar Grašo iselili iz zajedničkog doma u kojemu se ‘naveliko preuređuje, sve se sprema za dolazak bebice, a zna se i termin

Piše Mozaik SD
12. ožujka 2022. - 16:43

Za buduće roditelje nema slađeg zadatka od priprema za dolazak djeteta, a Petar Grašo i Hana Huljić Grašo nisu u tome iznimka.

Iako je splitski glazbenik ovih dana okupiran svojim koncertima u zagrebačkoj Areni koji će se održati idućeg petka i subote, on i Hana ozbiljno su se uhvatili uređenja njihovog splitskog doma.

Kako su za Gloriju ispričali susjedi novopečenih supružnika čiji se dom nalazi u centru Splita, u Kavanjinovoj ulici nedaleko od Hajdukova placa, radovi u kući traju već neko vrijeme.

Gotovo do proljeća

Prema njihovim riječima, radi se o velikom zahvatu, tako da su se Petar i Hana morali iseliti na par mjeseci. Navodno su trenutno u pjevačevu zagrebačkom stanu, u kojem ionako provode dosta vremena otkako su zajedno.

image
Grašini roditelji, Snježana i Zoran, davno su kupili kuću u Kavanjinovoj, i sami su u njoj nekad živjeli
Božo Vukičević/Cropix


Samostojeću jednokatnicu s potkrovljem još su davno kupili Grašini roditelji Snježana i Zoran, a Petar je u njoj ostao živjeti nakon što su se roditelji odselili u drugi dio Splita.

Obiteljski prijatelji tvrde da je popularni pjevač o obnovi razmišljao već neko vrijeme, no s radovima je čekao zbog njegovog i Haninog vjenčanja.

image
Paun Paunović/Cropix


Ako sve bude teklo po planu, kuća bi trebala biti gotova do proljeća - taman na vrijeme da Petar i Hana stignu na miru opremiti dječju sobicu.

Naime, Gloria doznaje da bi Hana njihovo prvo dijete na svijet trebala donijeti oko 15. srpnja, do čega je ostalo samo četiri mjeseca.

S obzirom na to da je Petar sam priznao kako Hana nosi curicu, za pretpostaviti da će dječja sobica u njihovom preuređenom domu biti u nježnim, pastelnim bojama.

Želi roditi u Splitu

Otkako se početkom godine doznalo je Hana trudna, neki nagađaju da bi se dijete moglo roditi u Zagrebu.

Hanina želja je da to bude Split, zbog čega su ona i Petar i požurili urediti svoj dom.

image
Ante Čizmić/Cropix


Osim toga, i trudnoću vodi u jednoj splitskoj poliklinici, a da je par vezan uz rodni grad dokaz je i njihovo nedavno vjenčanje.

Par se vjenčao 19. veljače u splitskoj crkvi sv. Dominika, a svečanu večeru za tridesetak najuže rodbine i prijatelja organizirali su u bivšem Grašinom restoranu Adriatic u ACI marini.

Tako će 19. ožujka proslaviti Petrov 46 rođendan, ali i prvih mjesec dana braka.

24. travanj 2024 00:14