StoryEditorOCM
ViralZVIJEZDE PJEVAJU

Svi su napeto čekali kako će se bivši ljubavni par, Barbara Kolar i Robert Ferlin, ponašati jedno kraj drugoga, jeste li čuli što mu je rekla?

Piše NIna Glučina Ramadža
19. ožujka 2022. - 21:57

POČELA je deseta sezona showa Zvijezde pjevaju.

Osam parova u showu pokazat će svoje pjevačke sposobnosti i pokušati izboriti pobjedu. Okušat će se u raznim glazbenim žanrovima, od popa, rocka i countryja preko rock'n'rolla i balade do funka, dancea i novog vala.

Parovi su: glumica Areta Ćurković i Goran Bošković, radijski i televizijski voditelj Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, redatelj i scenarist Mario Kovač i Lu Jakelić, radijska i televizijska voditeljica Maja Ciglenečki i Stjepan Lach, televizijski autor i voditelj Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo, komičarka Marina Orsag i Ivana Kindl, glumica Iva Jerković i Ivo Amulić te glumac Marko Braić i Gina Damjanović.  U žiriju su Danijela Martinović, Jurica Pađen, Marko Tolja i Zorica Kondža.

Međutim  svi su gledali u poznati bivši ljubavni par- voditeljicu Barbaru Kolar i voditelja Roberta Ferlina

Odmah nakon nastupa Ferlina krenule su sitne 'tenzije' među njih dvoje.

-Ajde, ovo je pandemijska mjera, biži od mene ća!,kazala je Barbaru kad je završio nastup, a Ferlin njoj: Nije ti ovo prvi put da si mi to rekla!

A onda je Battifiaca uletija: Ohooo, počeli smo ...

Poznati voditelji upoznali su se kada je Robert, kao voditelj emisije "Tužibaba" na Radio Rijeci, kao gošću poželio Barbaru Kolar i već na prvi pogled se pojavila simpatija. Nedugo nakon toga postali su ljubavni par. No, njihova je veza dugo bila tajna, kako zbog čuvanja intime, tako i zbog njegove djece, tada 17-godišnje Martine i 13-godišnjeg Nikole. 
 

25. travanj 2024 09:29