StoryEditorOCM
ViralGLAZBENI SHOW

Svi su se pitali zašto Danijele Martinović u subotu nije bilo u ‘Zvijezde pjevaju‘. Ovo je pravi razlog zbog čega pjevačica nije došla u studio HRT-a

Piše Mozaik SD
13. travnja 2022. - 19:11

U emisiji 'Zvijezde pjevaju' prošle subote u žiriju nije bilo Danijele Martinović koju je u žiriju zamijenio glazbeni producent Nikša Bratoš.

Voditeljica Barbara Kolar našalila se s Bratošem i nazvala ga Danijelinim imenom, no nije otkrila zašto splitske pjevačice nema u studiju.

Kako smo doznali, Danijela je opravdano izostala jer se zarazila koronavirusom, a ako joj zdravlje bude bolje, već ove subote gledat ćemo je u showu. Ona je još prije imala koronu i ovo je već drugi put da je dobila virus. Pošto o tome nikad nije javno govorila ostalo je nepoznato je li se cijepila.

image

Danijela Martinović

Zeljko Puhovski/Cropix

Zorica Kondža nije oduševila gledatelje u showu ‘Zvijezde pjevaju‘, ne štede ni Marka Tolju: ‘Uporna je s vlaškim dijalektom, a njemu je svaka druga riječ ‘ovaj‘...‘

- Ne možemo vam kazati zašto Danijele Martinović nije bilo u 'Zvijezde pjevaju' jer ne želimo zadirati u njezinu privatnost - kratko su nam odgovorili u Komunikacijima HRT-a.

Inače, ove godine emisiju uređuje Uršula Tolj, a show većina gledatelja kritizira smatrajući kako je riječ o zastarjelom formatu koji više nije atraktivan te kako u njemu uopće ne mogu prepoznati tko je pjevački mentor, a tko zvijezda.

image

Zvijezde pjevaju

HRT

Krajem ožujka s HRT-a su iznenada objavili kako tog vikenda nema emisije, ali razlozi zašto je nije bilo nikad nisu otkrili.

Što se to događa s emisijom ‘Zvijezde pjevaju‘? Na HRT-u se šuška da se u subotu neće emitirati jer dvoje kandidata ima koronu, ali čini se da je priča ipak malo drugačija...

15. travanj 2024 13:04