StoryEditorOCM
ViralNASLOVNICE

Svjetski mediji pišu o Jordanu i njegovom uživanju u Dalmaciji: ‘Samo na unajmljivanje jahte potrošio je više od milijun dolara, a tek na tequilu...‘

Piše PSD
27. kolovoza 2021. - 17:11

Jeste li se ikada zapitali kako je to biti milijarder? Vjerojatno super jer možete potrošiti novac na sve vrste luksuznih stvari koje želite.

Kao Michael Jordan, koji ljetuje u Hrvatskoj na jahti, pišu strani mediji koji prenose detalje s ljetovanja Jordana u Hrvatskoj.

image
S C R E E N S H O T

Koliko milijarder troši na odmor na jahti? Vjerojatno varira, ali troši 1,2 milijuna dolara tjedno na iznajmljivanje jahte.

image
S C R E E N S H O T

On i njegova supruga uživaju, a iz slika i videa jahte lako je vidjeti zašto, pišu američki mediji.

image
S C R E E N S H O T

Ljeto je i vrijeme je za uživanje u predahu, a košarkaška legenda Michael Jordan upravo je to učinila u Splitu u Hrvatskoj. On i njegova supruga Yvette Prieto provode se na hrvatskoj obali, pišu španjolski mediji.

image
S C R E E N S H O T

Oni su potrošili 1,2 milijuna dolara za iznajmljivanje luksuzne jahte O'Pari, kao i za kupnju 25 boca tekile Clase Azul Plata, čija je cijena oko 4.000 dolara svaka, piše španjolski sporstki list Marca koji je prenio informacije Slobodne Dalmacije.

image
S C R E E N S H O T

Dolazak bivšeg igrača Chicago Bullsa u Hrvatsku izazvao je ludnicu u lokalnim medijima, a reporteri i paparazzi pratili su svaki njegov javni potez, navodi list.

O Jordanu u Hrvatskoj pišu i britanski, francuski, njemački, austrijski... mediji. 

image
S C R E E N S H O T

Ako želite vidjeti kako izgleda unutrašnjost jahte na kojoj se odmara Jordan kliknite OVDJE.

20. travanj 2024 11:32