StoryEditorOCM
ViralUNATOČ GODINAMA

Sylvester Stallone ponovno je u akciji, nastavljeno je snimanje trilera ‘Samaritanac‘. Donosimo i ostale detalje filma kojeg je zaustavila korona

Piše M. Č.
12. studenog 2020. - 19:54

Sylvester Stallone vratio se u akciju na snimanje svojeg novog filma "Samaritanac", čije je snimanje bilo prekinuto više od šest mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Hollywoodska 74-godišnja akcijska legenda snima superjunački triler u Atlanti, u američkoj saveznoj državi Georgiji, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Tijekom jedne od scena Stallone je razgovarao sa svojim mladim kolegom, 14-godišnjim glumcem Javonom Waltonom. Film koji režira Julius Avery priča je o dječaku koji doznaje da je superjunak za kojeg se mislilo da je nestao nakon epske bitke prije dvadeset godina, još uvijek tu negdje.

Superjunaka, dakako, glumi Stallone, a dječaka koji ga traži mladi Javon.

Projekt se opisuje kao drugačiji, mračniji oblik superjunačkih filmova. Scenarij zajednički potpisuju Bragi F. Schut, Mark L. Smith, Zak Penn i Chuck MacLean, a premijera je, nakon odgoda zbog pandemije koronavirusa, najavljena za 4. lipnja 2021. godine.

Uz zvijezdu franšiza "Rocky", "Rambo", "Plaćenici", "Creed" i niza drugih filmova, te mladog Javona, u filmu glume Dascha Polanco, Martin Starr, Moises Arias i Natacha Karam

25. travanj 2024 05:42