StoryEditorOCM
ViralMISLE OZBILJNO

To će biti vjenčanje teško milijune: Brooklyn Beckham ženi se za milijarderku, moćni otac buduće nevjeste i Trumpov pristaša, traži predbračni ugovor

Piše Marija Maja Čović
16. srpnja 2020. - 12:25

David i Victoria Beckham kupit će ljubavno gnijezdo za svojeg najstarijeg sina Brooklyna i njegovu buduću suprugu Nicolu Peltz.

Nekadašnja nogometna zvijezda i njegova supruga, bivša Posh Spice, a sada modna kreatorica, pomoći će 21-godišnjem sinu koji se bavi fotografijom i 25-godišnjoj glumici da pronađu odgovarajuću kuću ili stan u Londonu.

Naime, iako će Brooklyn i Nicola veći dio vremena provoditi u SAD-u, on želi imati bazu i u Londonu, pa su njegovi roditelji odlučili kupiti nekretninu kao vjenčani poklon.

To je velikodušan poklon, ali Victoria i David, kao i svi drugi ponosni roditelji, žele svojem djetetu pomoći koliko god je moguće.

Uz to, žele sudjelovati i u plaćanju troškova vjenčanja, koje će navodno podmiriti Nicolin otac Nelson Peltz.

Mladi par, koji je u vezi manje od godinu dana, zaručio se prošlog vikenda, kad je Brooklyn svoju dragu zaprosio prstenom vrijednim 200.000 dolara.

image
Na dodjeli nagrada Hugo Boss Prize u newyorškom muzeju Guggenheim
AFP


Planiraju dvije ceremonije vjenčanja sljedeće godine, jednu u SAD-u, vjerojatno na Floridi, drugu u Engleskoj, za što će ukupno potrošiti oko pet milijuna dolara.

Romansa s Ritom Orom

Iako su i Beckhami bogati, "teški" su oko 450 milijuna dolara, trošak vjenčanja za Nicolina je oca prava sitnica. Bogatstvo 78-godišnjeg Nelsona procjenjuje se, naime, na 1,6 milijardi dolara.

Čini se kako se Brooklyn dobro "udaje", ali milijarder Peltz navodno traži da mladi par potpiše predbračni ugovor, očigledno ne želi da u slučaju razvoda Nicolino nasljedstvo ode u druge ruke.

No, trenutačno se svi bave veselijim stvarima – Victoria će, spekulira se, kreirati barem jednu vjenčanicu za svoju buduću nevjestu, Brooklynova devetogodišnja sestra Harper bit će glavna djeveruša, a uz brata će na vjenčanju u važnim ulogama biti i 17-godišnji Romeo i 15-godišnji Cruz.

image
Brooklyn, David i Victoria na dodjeli britanskih modnih nagrada 2018. godine 
AFP


Brooklyn očigledno ima sklonost prema djevojkama malo starijima od sebe. Prije Nicole hodao je s glumicom Chloe Grace Moretz i manekenkom Hanom Cross, obje su 23-godišnjakinje.

image
Brooklyn Beckham s bivšom djevojkom Hanom Cross na premijeri filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' u Cannesu u svibnju prošle godine 
AFP


A i sve ostale s kojima je bio u vezi, uključujući i kratku romansu s Ritom Orom, bile su koju godinu starije od njega.

Često se tvrdi da je Brooklyn dobio ime po newyorškoj četvrti jer je navodno tamo začet, ali to nije točno, u Brooklynu je Victoria otkrila da je trudna.

Djetinjstvo je proveo u Madridu, gdje je David igrao za Real, pa je, kao i mlađa braća, naučio tečno govoriti španjolski, a njihov je engleski imao američki naglasak dok su živjeli u Kaliforniji, gdje je David igrao za LA Galaxy.

Brooklynovi su kumovi Elton John i njegov suprug David Furnish, te Elizabeth Hurley.

U tinejdžerskim godinama Brooklyn je zarađivao džeparac radeći u kafiću u Londonu, a premda je neko vrijeme igrao nogomet u Arsenalovu pomlatku, ipak nije bio dovoljno talentiran da krene očevim stopama. Bavio se i manekenstvom, pojavljivao se u raznim časopisima, te krenuo u fotografske vode...

image
Brooklyn je svojevremeno igrao nogomet, ali ipak nije krenuo očevim stopama 
AFP

Glumica Nicola pojavila se na velikoj sceni ulogom Katare u filmu "Posljednji gospodar zraka" 2010. godine, a među zapaženim ostvarenjima su ona u seriji "Bates Motel" i filmu "Transformers: Doba izumiranja".

image
U sceni iz "Transformera" s Markom Wahlbergom i Stanleyjem Tuccijem
Paramount Pictures/Hasbro/Di


Kći milijardera Nelsona i njegove supruge, bivše manekenke Claudije Heffner, Nicola ima devetero braće i sestara, neki su vrlo uspješni u biznisu, sportu, modi... Claudia je Nelsonova treća supruga, u braku su 35 godina i imaju osmero djece, dok on ima još dvoje iz braka s prvom suprugom Cynthiom Abrams.

'Smrznuti' biznis

Nelson i Claudia žive u golemoj kući s 27 spavaonica u Bedfordu, u američkoj saveznoj državi Massachusetts. Mjesto je to koje je popularno među slavnima poput Ryana Reynoldsa i Blake Lively, te Brucea Willisa.

Njujorčanin Nelson sam je stvorio svoje bogatstvo pretvorivši obiteljski mali biznis sa smrznutom hranom u Brooklynu u najvećeg distributera smrznute hrane na američkom sjeveroistoku, a potom je preuzeo najveću svjetsku tvrtku za ambalažu, Triangle Industries, od čije je prodaje 1989. zaradio 840 milijuna dolara.

image
Nicola Peltz snimljena prošle godine u Parizu
AFP


Nelson Peltz ima ugled čvrstog korporativnog igrača, a poznat je i kao dugogodišnji pristaša Donalda Trumpa. Desetljećima su susjedi na Floridi, a Peltz je održavao i donatorska okupljanja za aktualnog američkog predsjednika.

Uskoro će američki milijarderi postati "svojta" Beckhamovih. Je li u ranim dvadesetim godinama Brooklyn premlad za brak, tek će se vidjeti; upućeni tvrde da se uvijek želio ugledati u svoje roditelje i u djeda i baku, koji zajedno imaju više od 70 godina bračnog staža, te to želi i za sebe.

Vjenčanje s Nicolom, ako sve bude išlo po planu, vjerojatno će biti koncem ljeta ili početkom jeseni 2021. godine.

20. travanj 2024 12:50