StoryEditorOCM
ViralŠOK I PREOBRAT

Toni i Stankica prekinuli, sve je ispričala: Bilo je to sedam mjeseci jako lijepe ljubavi, s usponima i padovima

Piše Mozaik SD
7. svibnja 2022. - 20:26

Danima se svi pitaju je li veza između Gospodina Savršenog i plavokose Banjaluanke, splitskog profesora Tonija Šćulca i Stankice Stojanović, preživjela šok svakodnevice kada su se ugasile kamere?

"Ti si savršena žena u koju sam se ja zaljubio preko ušiju i bez koje ja više jednostavno ne mogu zamisliti život", kazao je Toni Stankici u finalu.

"Mislim da ćemo bti jedna zdrava i prava ljubavna veza. Za ovog ovamo se vrijedi preseliti na kraj svijeta. Da, i uopće mi nije bitno gdje će to biti i šta će to biti, ali ja znam da nas dvoje tek čeka naše pravo vrijeme" - zvučala je sigurno i atraktivna stilistica.

No u realnom životu se ipak nije posložilo tako!

image
RTL Press


"Tu je bilo sedam do osam mjeseci jedne jako lijepe ljubavi, ljubavi s usponima i padovima. Kad kažem padovi, to je realnost, imali smo jednu vezu koja je imala jedne lijepe i manje lijepe trenutke, jer to je naprosto život" - ispričala je Stankica, a javlja rtl.hr.

Nakon sedam mjeseci veze, Toni i Stankica su završili sa svojim odnosom.

"Nema neke drame, neke priče koje ja sad mogu podijeliti i ono što je meni najvažnije, što je nekako možda i čudno u današnje vrijeme, nema te izdaje povjerenja" - objasnio je Toni.

"To je išlo točno u onom pravcu u kojem je trebalo ići da smo nastali negdje vani, ali s obzirom na cijelu tu situaciju, došlo je do nekih malih problemčića, da tako nazovem" - nije htjela reći više Banjalučanka.

image
RTL Press


O kojim problemčićima je riječ, odlučili su zadržati za sebe.

No, udaljenost i veza na relaciji Split - Banja Luka, kažu, nije bio jedan od njih.

"U ovih sedam mjeseci smo proveli sve praznike zajedno, svaki odmor zajedno, u biti mi ne bismo bili zajedno dva dana u tjednu. Sve ostalo smo bili zajedno. Ta daljina jednostavno nije bila daljina" - ustvrdila je Stankica.

"Ušuškali bismo se ispod dekice, zajedno kuhali večeru, gledali film, šetali s Kićom uz more, ne znam, slagali puzzle" - ispričao je Toni.

image
RTL Press


S obzirom da su vezu okončali prije nego što se show počeo prikazivati, gledanje nekih situacija nije bilo lako.

"Sad zamislite kad ta veza završi prekidom, nekoliko mjeseci nakon, vi na televiziji gledate najljepše trenutke koje ste zajedno proživjeli i sve to montirano s romantičnom muzikom, nije lako. Ne mogu ni zamisliti kako je njoj" - komentirao je Toni.

S obzirom na sve rečeno, postoji li i mala mogućnost da se ljubav između Stankice i Tonija ponovno rasplamsa?

"Mala? Ja sam uporna djevojka. Kažem vam, previše toga se izdogađalo da bi mi tek tako završili!" - poručila je Stankica.

image

Gospodin Savršeni

Rtl

 

Zanimljiva je podudarnost i kako je Stankica na svome Instagramu, taman nakon objave vijesti o prekidu, objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini iz finalne večeri "Gospodina Savršenog", kad ju je Toni izabrao.

 

 

 

 

25. travanj 2024 03:21