StoryEditorOCM
Viral‘MALO TUGE I MERAKA‘

U 49. godini umrla natjecateljica hrvatskog Big Brothera, Anezi otkrila: Bolovala je, nazvao me njen muž danas i šokirao me...

Piše L.L.
5. ožujka 2020. - 15:36

Dubravka Ujević Veron, koju je hrvatska publika upoznala kao natjecateljicu Big Brothera 2018. godine, preminula je jutros nakon borbe s bolešću u 49. godini, potvrdili su njezini prijatelji iz showa, a javljaju 24sata.

- Jutros me nazvao njezin suprug i rekao mi što se dogodilo. Bila je po bolnicama u posljednje vrijeme, ali svejedno mi je ovo šokantna vijest - komentirala je pjevačica Alena Nezirević Anezi (31), koja je s njom bila u realityju.

Ispričala je kako su se posljednji put čule prije desetak dana. 

- S Dubravkom, Lukom Rokom i Nikolom Bogom sam ostala najbolja, družili smo se i nakon showa. Kada bih ja došla u Zagreb, onda smo bile i susjede, pile kavu, družile se...

Pomogla kad god je trebalo

Pamtit ću je po njezinom osmijehu, optimizmu i zaraznoj energiji, po tome da mi je u puno navrata pomogla kad mi je trebalo. Duda mi je jednom prilikom sredila statiste za spot, svojedobno me upoznala sa Zigmanom, kojeg je ona poznavala još od ranije - ispričala je Anezi.

Od drage kolegice oprostila se i na svom profilu društvene mreže: 

"Počivaj u miru, prijateljice draga! Big Brother show donio mi je u životu mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu.

U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena!

Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom staviti ovdje. Nisam znala da će biti ovim povodom... 'Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je.' Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima".

 

 

24. travanj 2024 05:08