StoryEditorOCM
ViralRIP KRISTINA

U Beogradu pokopana 21-godišnja influencerica koja je počinila samoubojstvo zbog dugogodišnjeg zlostavljanja: krivac za njenu smrt nije se pojavio?

Piše PSD
14. prosinca 2021. - 17:56

Srpska YouTuberica i influencerica Kristina Kika Đukić sahranjena je danas u Beogradu u prisutnosti prijatelja, obitelji i njenih vjernih obožavatelja.

21-godišnja online zvijezda nađena je mrtva u svome stanu 8. prosinca, a samoubojstvo je počinila zbog kontinuiranog verbalnog nasilja i prijetnji od strane još jednog YouTubera Bogdana Ilića poznatijeg pod nadimkom Baka Prase.

Kristina je rođena 2000. u Beogradu,a tu je završila osnovnu i srednju školu. Tijekom teenagerskih godina zainteresirala se za računalne igrice, a onda je počelo snimati videe o njima. Na YouTubeu je do sada zapratilo čak 700 tisuća ljudi, što je pozamašna brojka čak i za gamere iz engleskog govornog područja.

Međutim njen uspjeh počeo je izazivati zavist, a u tome je prednjačio Baka Prase koji je provodio otvorenu huškačku mizoginu kampanju u kojoj joj je prijetio, lažno je optuživao i poticao svoje pratitelje na mržnju. Nakon Kristininog samoubojstva priveden je u policiju, a danas se nije pojavio na sprovodu.

image
Screenshot Insta

Ondje je prvenstveno bila njezina neutješna majka Nataša, sestra i drugi članovi obitelji. Stravično tužan trenutak na groblju Lešće učinila je još tužnijim pjesma 'Kristina' Divljih Kestena čiji tekst para srce.

19. travanj 2024 13:16