StoryEditor
ViralBRAVO SUSJEDI

‘Umetnica‘ ide u finale Eurosonga! Konstrakta nastupila u hrvatskim borosanama od 250 kuna. Ovako je reagirala...

Piše Mozaik SD
13. svibnja 2022. - 08:49

U Torinu je završena druga polufinalna večer Eurosonga. Od 18 zemalja u subotnju se završnicu plasiralo njih deset, a voditelji su ih pročitali ovim redom: Belgija, Češka, Azerbajdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska, Rumunjska i Srbija.

- Dobro je, okeeeej - čulo se kako Konstrakta govori u green roomu nakon što je čula da prolazi u finale.

image

Konstrakta

Nderim Kaceli

Okrenulo se ‘pola Srbije i Hrvatske‘ da bi Konstrakta pjevala na Eurosongu u borosanama! Rođene su 1968., Vukovarci su u smjeni proizvodili po tisuću komada, ovo je priča o čudu od obuće

Predstavnica Srbije nastupala je treća po redu izvevši pjesmu 'In corpore sano' i to u hrvatskim borosanama vrijednim 250 kuna, a publika ju je na kraju nagradila velikim pljeskom. Kako je pisala Nova.rs, Konstraktin tim stupio je u kontakt s glumcem Dejanom Aćimovićem koji živi u Zagrebu. On je pronašao borosane za oko 250 kuna, a u Beograd joj ih je donio redatelj Zrinko Ogresta koji je krajem travnja u Kombank dvorani imao premijeru svog filma Plavi cvijet.

Njezin nastup komentirao se i na društvenim mrežama.

- Pobjednica ovogodišnje Eurovizije: jedna i jedina Konstrakta iz Srbije. / Žena je pokidala. / Ovo je apsolutno remek-djelo. / Najoriginalnija pjesma na Eurosongu ikad. / Konstrakta otišla, oprala ruke i pokidala. / Ne mogu ni objasniti koliko mi se svidio nastup Srbije. Toliko moćno iako ne razumijem nijednu riječ - samo su neki su od komentara.

Kladionice i dalje premoćnu pobjedu predviđaju Ukrajini, a jesu li bile u pravu saznat ćemo ove subote.

04. srpanj 2022 05:17