StoryEditorOCM
ViralMLADA ZAGREPČANKA

Upoznajte Natalie Balmix, Hrvaticu kojoj se smiješi pobjeda u popularnom srpskom showu: ‘Voljela bih snimiti duet sa Severinom!‘

Piše Vinko Paić/PSD
19. svibnja 2022. - 08:38

Hrvatica Natalie Balmix natječe se u srpskom talent showu 'IDJShow' i jedna je od najpopularnijih kandidatkinja u tom natjecanju. Pažnju publike osvaja svojom pojavom, scenskim nastupom i vokalnim sposobnostima, kojima možete posvjedočiti i na njezinim društvenim mrežama gdje videima u kojima pjeva oduševljava desetke tisuća pratitelja. Natalie će za dva tjedna predstaviti svoju prvu pjesmu i spot u IDJShowu što je bio i više nego dobar razlog da je 'privedemo' na jednu ćakulu za naš portal.

Odakle želja da se počnete baviti pjevanjem?

U slobodno vrijeme bavim se organizacijom i dekoracijom evenata, a želja da se počnem baviti pjevanjem krenula je već od ranih nogu kada sam tražila roditelje da mi kupe mikrofon. Moglo bi se reći da je to već tada bilo usađeno u meni.

Kako je došlo do prijave na IDJShow?

Na nagovor moje obitelji, koja mi je ujedno i velika podrška u svemu.

Zašto srpski show a ne neki hrvatski?

Zato što je u Hrvatskoj takvih showowa sve manje, a ove godine sam bila spremna prijaviti se na nešto takvo, pa mi se IDJShow činio kao idealan izbor za mene.

Kakva su vam očekivanja? Mislite li da ćete pobijediti?

Očekivanja su mi izuzetno velika. Svi se mi nadamo pobjedi i ja želim pobijediti. Ukoliko gledamo vokalne spobnosti, vjerujem da mogu, no međutim, IDJShow ima jedan sasvim moderniji način ocjenjivanja u što je uključeno apsolutno sve. Od vokalnih sposobnosti, scenskog nastupa, ocjenjivanja žirija, te ocjenjivanje publike kroz lajkove, shareove te komentare na društvenim mrežama. Zbog istih, na kojima sam malo slabija i slabije rangirana na rang listi, mislim da me one malo unazaduju, te da zato nisam glavni favorit za pobjedu.

Uskoro vam izlazi prva pjesma. O kakvom se žanru radi?

Radi se o pop pjesmi za koju je aranžman radio moj mentor Darko Dimitrov. Spot smo također snimili prije par dana te vjerujemo da će biti pravi ljetni hit.

Što nikad ne biste mogli pjevati?

Zapravo nema pjesme i žanra koji ne bi mogla otpjevati. Ali svakako postoje pjesme koje volim više i manje pjevati. Definitivno mi najbolje leži pop glazba i vokal mi se najbolje prilagodi tom stilu.

S kime biste jednom voljeli snimit duet?

Od domaćih izvođača voljela bih sa Severinom. Od srpskih mi je velika želja snimiti nešto sa Sanjom Vučić.

Planirate li nakon showa karijeru graditi u Hrvatskoj ili Srbiji?

I u Hrvatskoj, ali i Srbiji. Živim u Hrvatskoj tako da ne bi odlazila iz svoje države, ali u Srbiji je puno više mogućnosti za napredak. Definitivno ne bih birala samo jednu državu, gledam na to da je moj rad zanimljiv cijelom Balkanu, odnosno Europi.

Mislite li da je za pjevačku karijeru nužno i dobro izgledati?

U pjevačkoj karijeri nije nužno biti lijep, ali je svakako prednost i smatram da je bitnije držati do sebe. Ljepota je prolazna, a taj vokal koji imaš s 20 godina, imat ćeš i s 50. Ljepota će proći.

Vrlo ste rano postali mama. Koliko vam je majčinstvo promijenilo život? Gleda li vas sin na televiziji?

Postala sam mama s 22 godine. Da, život mi se promijenio za 360 stupnjeva, dobiješ skroz neke druge prioritete. Ivan mi je inspiracija u svemu, inspiracija za borbu... Često me zna gledati na TV-u, prepoznaje me i viče "mama, mama". Jedva čekam da prođe neko određeno vrijeme da mi može dolaziti i na nastupe.

27. travanj 2024 06:16