StoryEditorOCM
ViralINCIDENT U BRONXU

Užas u New Yorku: obnaženi muškarac visio pa pao s nadvožnjaka. Šokantna snimka širi se Twitterom

Piše Laura Vidović/JL
1. siječnja 2023. - 09:19

Šokantan video potpuno golog muškarca koji visi i zatim pada sa nadvožnjaka u Bronxu širi se Twitterom, prenosi New York Post.

Video prikazuje nepoznatog golog muškarca koji se jednom rukom drži za povišenu željezničku stanicu u Metropolitanskoj aveniji. Cijelo vrijeme se njiše, udarajući nogama i držeći se za vanjski rub pruge.

U jednom trenutku tračnicama je prošao i vlak koji se polako približio, na kratko zaustavio pored muškarca i onda nastavio vožnju. Može se primijetiti i nekolicina građana koji čekaju vlak, ne obazirući se na golog čovjeka koji preko puta njih visi s ruba stanice, prenosi Jutarnji.hr.

Snimatelj je komentirao svaki njegov potez, a nakon otprilike 30 sekundi, muškarac se pustio i pao s otprilike 6 metara visine na betonski pločnik, kako navodi New York Post.

Pad je šokirao snimatelja i mladića koji je prolazio u tom trenutku, nakon čega je osoba koja je snimila cijeli incident poručila kako će nazvati policiju.

Goli muškarac ležao je na trbuhu bez ikakvih vidljivih krvarenja, a NYPD je potvrdio da se incident dogodio 23. prosinca i da je neidentificirani muškarac u 20-ima bio pri svijesti i budan kada je odveden u bolnicu Jacobi.

09. lipanj 2023 10:19