StoryEditorOCM
ViralURNEBESNO ISKUSTVO

Uzgajivač pasa mu umjesto psića prodao - hijenu: ‘Pokušao sam se igrati s tim, ali mi se počela smijati‘

Piše PSD
14. ožujka 2023. - 11:11

Jedan čovjek odlučio si je kupiti psa. Ipak, vrlo brzo je shvatio da je kući donio - mladunče hijene te je svoje bizarno iskustvo podijelio na TikToku.

Do spoznaje je došlo kada je prvi put vidio "štene", dok ga je vodio kući. 

"Ona je izgledala kao vombat. Tip mi je pokazao "majku i oca", koji su psi, ali kad sam pogledao svoju životinju, znao sam da to nije pas“, objašnjava prevareni čovjek. 

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena ??‍♂️??‍♂️?????

♬ original sound - INFARED_SAVAGE

Dodaje i kako mu je rečeno da će štene odrasti i biti isto kao njegovi roditelji - psi.

"Pokušao sam da je dozvati, rekao bih joj: - Dođi Nina, ali ona bi stajala u mjestu, gledala me i smiješila se. Smrzao sam se odmah i pomislio: - Zašto se smije?. Ovo je hijena, nešto između psa, mačke i vuka. Pokušao sam se i igrati s njom, ali ona se samo smijala. Jednom se baš snažno nasmijala i potom me gricnula za nogu“, tvrdi vlasnik hijene. 

@infared_savage

Yall wanted PT. 2 huh?? Lol well here ya go ???????‍♂️??‍♂️

♬ original sound - INFARED_SAVAGE

Objasnio je da psi ne kote ove životinje, a svoju je ljubimicu nazvao "krek bebom psa" i "orangutan-gušter-lisicom" te je usporedio s glavnim zlikovcima Disneyjevog kultnog klasika, "Kralja lavova".

Uzgajivač od kojeg je ovaj čovjek kupio psa prodao je još ovakve mladunčadi, a junak naše priče iz ove je situacije izvukao vrlo važnu pouku: "Pazite što radite s tim uzgajivačima pasa, možete dobiti tvorove“. 

image
Afp
25. travanj 2024 11:11