StoryEditor
ViralPROŠLE TRI GODINE

Vela Luka diše za Olivera: Gibo, Tedi i ekipa ostavljaju srce na pozornici, večeras ih pratite u prijenosu. Tolja danas predvodi recital u crkvi

Piše M.P.
29. srpnja 2021. - 08:11
Ante Čizmić/Cropix

U Vela Luku je stigla ekipa HRT-a, jer će se večeras, s početkom u 22 sata, izravno na Drugom programu prenositi veliki koncert u čast Olivera Dragojevića, poklon njegovom nedmjerljivom talentu, u čast treće godišnjice njegove smrti.

image
Ante Čizmić/Cropix


A koliko su Gibonni, Tedi Spalato, Marko Tolja na svemu ovome angažirani, ne samo maksimalno kao glazbenici, već beskrajno kao ljudi i emotivci, svjedoče fotografije sa generalne probe održane kasno noćas.

image
Ante Čizmić/Cropix


Za sve njih ovaj je koncert za Olivera, koji se održava u njegovom rodnom mjestu, nešto iznimno.

image
Ante Čizmić/Cropix

Sretnici, koji imaju priliku uživati u ovom programu uživo, dobrim su dijelom i sinoć guštali u generalnoj probi, a svi će, kao i gledatelji ispred malih ekrana, večeras imati prilike čuti balade koje volimo, "Cesaricu", "Trag u beskraju", "Kad mi dođeš ti"... i mnoge druge.

image
Ante Čizmić/Cropix


Izvodit će ih Gibonni, Tedi Spalato, Antonio Serrano, Marko Tolja, klapa Ošjak i grupa Dupini. Za sjajnu glazbenu pratnju pobrinut će se Ante Gelo s orkestrom kojim će ravnati Alan Bjelinski.

image
Ante Čizmić/Cropix


Danas se očekuje i polaganje vijenca na mjesnom groblju, a u crkvi će se provesti recital uz glazbenike Marka Tolju, Antu Gela te kvartet Sequentia.

image
Ante Čizmić/Cropix

Vela Luka će svirati i pjevati za Olivera i sutra, u petak, 30. srpnja, kad se održava jazz koncert Elvis Stanić Groupa s početkom u 21:30 sati.

item - id = 1116161
related id = 0 -> 1129606
related id = 1 -> 1123981
23. listopad 2021 00:51