StoryEditorOCM
ViralUPOZNAJTE MATEA...

Veliko slavlje u obitelji slavnog teškaša: Stipe Miočić dobio sina i prozvao ga "budućim svjetskim šampionom u teškoj kategoriji!"

Piše M.P.
31. kolovoza 2021. - 14:20

Sretne vijesti u obitelji jednog od najboljih teškaša na svijetu: Stipe Miočić dobio je sina, što je obznanio na svojem Instagram profilu.

"Budući svjetski šampion u teškoj kategoriji ušao je u zgradu. Upoznajte Matea Cruza Miočića. Već te sada volimo više od života" - napisao je uz fotografiju dječaka starog četiri dana.

U komentarima su se slile čestitke brojnih boraca iz MMA svijeta, a neki su se našalili kako će se mali sigurno htjeti boriti u nekoj drugoj kategoriji.

U obiteljskom domu bracu je dočekala starija sestra, Meelah Claire, koja je na svijet stigla u srpnju 2018. godine.

Bivši prvak UFC-ove teške kategorije sa suprugom Ryan Marie u braku je od 2016. godine, a zajedno su više od deset godina.

"Čudi me da me Ryan Marie nije napustila, jer sam je zbog posla kojim se bavim znao dovesti u neugodne situacije, a znali smo se i porječkati. Ona mi je najbolji prijatelj i idealni životni partner.

Puno mi je pomagala kada sam se osjećao izbačenim iz igre. Nikad od mene nije odustala, čvrsta je kao stijena i gurala me naprijed kada mi nije išlo najbolje", opisao je njihov odnos u jednom intervjuu, otkrivši kako je u toj naoko krhkoj medicinskoj sestri pronašao sebi ravnu partnericu, koja će mu bez problema reći što misli, svidjelo se to njemu ili ne.

Borac hrvatskih korijena koji je do svoje pete godine živio u Rtini kraj Zadra, u borbi u ožujku izgubio je naslov prvak kada ga je u drugoj rundi nokautirao Francis Ngannou. Još nije poznato je li mu ponuđena koja borba za vraćanje titule, no ne sumnjamo kako je rođenje sina svakako dodatna motivacija, piše Gloria.

''Iskreno, glavna ambicija mi je vratiti titulu. Definitivno želim još jednu borbu protiv Francisa. Nadam se da će ju zadržati i onda se možemo ponovno boriti, a ja mogu vratiti ono što je moje", rekao je Miočić za portal MMA Junkie.

06. svibanj 2024 12:23