StoryEditorOCM
ViralMIŠA GROF

Viktor Ristović iznio šokantne optužbe na račun Nikoline: S Vidojem je bila samo zbog novca! Izvoljevala kuće, putovanja, trošila nenormalno!

Piše MOZAIK SD
3. srpnja 2022. - 13:10
Nikolina i Viktor Ristović na Vidojevoj sahrani u Beogradu: već onda su srpski mediji tvrdili da su odnosi među njima užasniPeđa Milosavljević/Cropix

Nakon što je Nikolina Ristović na svom Instagramu napisala kako ne smije reći što bi njen pokojni suprug Vidoje napravio da zna za postupke svog oca, u srpskim se medijima oglasio njen svekar Viktor Vidoje, koji je iznio šokantne optužbe na račun snahe.

- Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvoljevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njezinu kćer iz prvog braka u Londonu i financirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac.

Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhapšena", kazao je Ristović za srpski Alo te dodao:

image

Nikolina i svekar Viktor Ristović na Vidojevoj sahrani

Peđa Milosavljević/Cropix

- Nikolina je s Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dvije godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao spavati u hotel. Ta žena je bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikuru, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno.

Kada više nije znala šta će s novcem, bacala ga je na gluposti, tijekom braka mu je potrošila milijune eura. Sinu nikada nisam rekao ni riječ, želio sam samo da on bude sretan, iako sam bio svjestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dijete i ne želim šutjeti.

Viktor je nastavio s optužbama tvrdeći kako je njegov sin umro u 43. godini zbog njenih hirova te kako ima dokaze za sve što javno govori.

image

Nikolina i Viktor Ristović na Vidojevoj sahrani u Beogradu: već onda su srpski mediji tvrdili da su odnosi među njima užasni

Peđa Milosavljević/Cropix


- Tvrdim da mi je ta žena ubila dijete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih.

Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše s kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može napraviti ozbiljna knjiga, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, previše je rano.

Potom se osvnuo na svoju unku, Nikolininu i Vidojevu kćer Unu.

- Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna djevojčica, ne znam kako je uspjela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svjesna svega. Mogu reći da će biti osigurana do kraja života, ništa joj neće nedostajati, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene - kazao je je Ristović.

image


Sahrana Vidoja Ristovića

Peđa Milosavljević/Cropix

- Koliko je opasna i zla žena govori to što imam dokaze da su mnogi njoj bliski ljudi pobjegli od nje kako bi spasli žive glave. Ona bi bila upravnik Jasenovca, vjerujte mi. Eto, toliko je zla. Nikada je u životu nisam vidio da se smije, a sada kada mi je sin mrtav, ona pozira nasmijana - zaključio je.

Nije trebalo dugo čekati na Nikolinin odgovor.

"I zatvor bi bio raj naspram ovoga. #samodokazi", napisala je Nikolina na svom Instagram profilu i dodala emotikon koji plače od smijeha.

05. lipanj 2023 01:10