StoryEditorOCM
ViralREAKCIJA NA NASTUP

Violinistica Bianca nakon svađe sa žirijem ‘Supertalenta‘: Odmah sam osjetila njihovu zavist i prezir. Moj suprug pjeva bolje od Šuput...

Piše Vinko Paić
27. rujna 2021. - 22:46
Bianca i Roman nisu oduševili članove žirija i dobili su sva četiri X.Nova TV, Ronald Gorsic/CROPIX

U prvoj epizodi Supertalenta bračno-glazbeni par Bianca Kolompar i Roman Brnad nisu mogli proći nezamijećeni.

Još i prije nego što su nastupili, uspjeli su od žirija dobiti jedan X. Nakon što je samouvjereno išetao na pozornicu, Roman se među prvima obratio članici žirija Maji Šuput rekavši da ju je sreo u ugostiteljskoj školi prije puno godina dok je još pjevala u grupi EnJoy.

Pjevačica je ostala zbunjena zamolivši ga da predstavi svoj talent, na što je kandidat odgovorom izbacio i Martinu Tomčić iz takta.

- Ja nemam nikakav talent, došao sam ovdje raditi, rekao je i dodao Martini kako bi se trebala zvati 'superrad', jer je po njegovim riječima 'puno radila u životu pa dobro zna o čemu priča'.

Na to mu je ona dala X, a kad je krenuo pjevati pjesmu Franka Sinatre 'My Way', X su mu dali i ostali članovi žirija. Unatoč tome Roman je nastavio s pjevanjem sve dok ga iz produkcije nisu zamolili da prestane. Nakon toga se bahatim tonom obratio Maji koja mu je rekla da ne pjeva dovoljno dobro da prođe dalje.

- Vi pjevate bolje od mene, odbrusio joj je.

Prije nego što su ih ispratili s pozornice oglasila se Bianca koja je supruga pratila na violini i rekla da je doktorirala glazbu te da žiri nije kompetentan da komentira nečije pjevanje.

Tijekom dana kontaktirali smo violinisticu i pitali je jesu li suprug i ona pogledali nastup?

image
Bianca i Roman tijekom nastupa u Supertalentu.
Nova TV

- Pogledali smo nastup i zadovoljni smo. Njemu je žao što me doveo u ovu situaciju jer meni ova blamaža ne treba. Svirala sam u velikim dvoranama poput Metropliran Opere u New Yorku. Ispala sam kolateralna žrtva. Slažem se da je supug bio bahat, ali bio je i žiri, kaže Bianca.

- Šokirana sam i žao mi je što sam se uopće spuštala na taj nivo. Otišla sam samo radi supruga da ga podržim, smatram da je talentiran, ima poseban, moćan glas i zaslužio je prvo mjesto. Roman pjeva bolje od Maje, a ona uopće nije kompetentna da bude u tom žiriju. Trebali su dovesti, recimo Gorana Karana, koji je pravi pjevač. Prema ružnim pogledima žirija odmah sam u startu osjetila njihovu zavist i prezir, nije ih uopće zanimao naš nastup. Trebali su suprugu dozvoliti da otpjeva do kraja, a ne da mu Martina odmah stisne X. To nije profesionalno i tako se ne radi, u svojoj karijeri to nikad nisam doživjela. I Majina reakcija kad joj je rekao da je poznaje. Napravila je tako čudan izraz lica, govori Bianca koja je rođena u Temišvaru u Rumunjskoj, a u Zagrebu živi od 1994. godine.

25. travanj 2024 18:26