StoryEditorOCM
ViralSAMO LJUBAV

Više od dva milijuna ljudi pogledalo je ovu snimku psa i mačke, a jasno je i zašto

Piše MOZAIK SD
14. kolovoza 2022. - 11:58

Mnogi čvrsto vjeruju da su psi i mačke prirodni neprijatelji i da se tu nema što napraviti. Tvrde kako ove dvije vrste životinja ne mogu živjeti zajedno, a kamoli se voljeti, piše Jutarnji list.

No, diljem svijeta, u mnogim kućanstvima, ali i na ulici, mnogo je primjera koji opovrgavaju to mišljenje. Toliko je pasa i mačaka koji žive u harmoniji, iskreno voleći jedno drugo, da je zapravo jasno kako izraz ‘vole se kao pas i mačka‘ ne bi trebao imati ono značenje koje ima. Prije bi to mogao biti opis jednog dobrog odnosa. Poput, recimo, odnosa dvojaca čiji je video na TikToku pogledan više od dva milijuna puta.

Sudeći po broju pregleda, ljudima nikad nije dosta snimki u kojima se ove životinje vole, a ovom je dvojcu zaista nemoguće odoljeti. Priljubljeni su jedno uz drugo, a mačak čisti pseću njušku. Taj svat pak ni ne otvara oči, nego mačju pažnju prima kao nešto normalno, što očito i jest. Jasno je kako se zaista vole i pri tom ni najmanje ne mare što svijet misli o njihovom prijateljstvu,

19. travanj 2024 06:52