StoryEditorOCM
ViralVRATILA SE U KANADU

Vlatka Pokos ‘poludjela‘ na situaciju iz trogirskog restorana, pratiteljica je pozvala u Zadar: Imamo jako dobrih restorana, a i grad je prekrasan!

Piše Mozaik SD
31. ožujka 2022. - 17:26

Vlatka Pokos se, kako je obavijestila svoje pratitelje na Instagramu, vratila u Kanadu, a ono što treba svakako pohvaliti je njezin odnos s fanovima na društvenim mrežama.

Rijetko gdje možemo vidjeti toliku razinu uvažavanja osoba koje nekoga prate, proslavljena tv voditeljica gotovo svima odgovara na poslane poruke i upućena pitanja.

Vlatka je sa "svojim ljudima" podijelila sve gušte svog boravka u Dalmaciji, kojeg je ostavila kao "šećer za kraj" boravka u Hrvatskoj, u koju je bila stigla zbog sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama".

"Moja sunčana i nasmijana splitska jutra provodila sam u mom omiljenom kafiću zvanom Tennis!! Odlična kava, predivan ambijent i pogled na najljepše more uz puno zgodnih Dalmatinaca; što još čovjek poželjeti može?" - otkrila je tako Pokos svoju najdražu "štaciju" na splitskim Firulama, pored teniskih terena.

"Doista, nigdje nisam doživjela toliko ljubavi i topline kao u Splitu i Dalmaciji! Hvala mome najdražem mjestu na svijetu i svemu onome što mi jako nedostaje u Kanadi!" - napisala je vlatka u emotivnoj posveti Splitu.

Jednom je Dalmatincu, koji ju je izvijestio kako je, nažalost, trenutno u inozemstvu, uzvratila: "Dalmatinci u ofenzivi!?. Zato vas i volim! Ja, već na putu za Kanadu."

Na reakciju iz Istre: "Lijepi su i Istrijani", uzvratila je bez sustezanja: "Što ću, slaba sam na Dalmatince!".

Na komentar pratiteljice: "Svugdje je lijepo, kad čovjek uživa u svakom trenutku svoga života i kad visoko digne glavu, i ne osvrće se na zle komentare, koje šire glasine iz svoje mržnje", Vlatka je uzvratila: "Ipak, nije svugdje jednako lijepo. Neka mjesta su posebna u našem srcu".

Na komentar: "Vlatka, bilo bi lijepo da ostanete u domovini", uzvratila je: "Bilo bi, ali još nije vrijeme".

No, uz sve komplimente koje je ispisala na račun Dalmacije i Dalmatinaca, Vlatka je uputila ozbiljnu kritiku na račun restorana u Trogiru u kojemu je jela.

image
Screenshot Instagram


Počelo je tako što je Vlatku u restoranu uočila pratiteljica s društvenih mreža, pa joj je u poruci napisala: "I ja sam taj dan bila u Trogiru, ručali smo u istom restoranu".

Vlatka ju je upitala: "Kako je Vama bilo? Nama loše. Osim one prelijepe rive i mora, hrana loša!".

Pratiteljica joj je odgovorila: "Bilo nam je ok! Sve se pojelo. Meni je sve dobro ako ja ne moram kuhati. Ako ste još u Dalmaciji svratite u Zadar, imamo jako dobrih restorana, a i grad je prekrasan", a Pokos joj je uzvratila:

"Nisam više u Dalmaciji. Ne mogu se složiti s Vama, ne volim kad me prave budalom".

Na konstataciju druge pratiteljice: "Ne čudi me i baš me zanima koji restoran je u pitanju", bivša voditeljica je uzvratila: "Ostavila sam im recenziju kakvu zaslužuju" i navela ime objekta.

24. travanj 2024 00:04