StoryEditor
ViralSVE JE SJEĆANJE

Volim te, tata, podario si mi najljepši mogući život - napisala je Balaševićeva kći Jovana uz snimku na kojoj je pjevač s unukama

Piše Jutarnji.hr
20. veljače 2021. - 17:27
Objava Jovane Balašević Instagram

Kći preminulog legendarnog kantautora podijelila je na društvenim mrežama sjećanje na svog oca.

Jovana Balašević, kći preminulog kantautora Đorđa Balaševića, na svom Instagramu podijelila je sjećanje na oca.

"Mislio sam da ću večeras moći da se iskradem. Kakav divan dan! Svako lice koje vidim je jedno sjećanje. Možda sjećanje nije savršeno. Ponekad imam uspone i padove. Ali svi smo zajedno, a večeras ste moji. Prekršit ću običaj i reći ću šta sam poželio dok sam gasio svijeću:

Da vam život bude sretan kao što je moj bio. Da se jednog jutra probudite i kažete: NIŠTA VIŠE NE ŽELIM. 67 godina. Zar nisu prošle u trenu? Volim te, tata, podario si mi najljepši mogući život, vidimo se u dvorištu", napisala je Jovana uz obiteljsku snimku na kojoj je Đorđe Balašević s unukama.

Balašević na videu pjeva unukama "Danas nam je tobogan, tobogan, tobogan", a jedna od unuka ga ispravlja: "Nije nego divan dan."

Balašević je, podsjetimo, prije četiri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Imao je COVID-19 i bio je u teškom stanju. Jučer popodne mu se stanje dodatno pogoršalo zbog ranijih kroničnih zdravstvenih problema te je, nažalost, preminuo.

item - id = 1078993
related id = 0 -> 1127578
related id = 1 -> 1109230
22. rujan 2021 04:00