StoryEditorOCM
ViralNOVI IZAZOVI

Za njih će Dalmacija navijati u showu ‘Zvijezde pjevaju‘: Amulić je jedan od natjecatelja, a partnerica mu je zadarska glumica..

Piše Vinko Paić
22. veljače 2022. - 17:27

Sve je spremno za novu sezonu popularne emisije HRT-a 'Zvijezde pjevaju' koja uskoro starta, a emitirat će se osam subota u udarnom večernjem terminu nakon Dnevnika pod uređivačkom palicom Uršule Tolj.

Kako doznajemo, u ovom će se showu prvi put okušati splitski pjevač Ivo Amulić koji je već naveliko počeo zagrijavati glasnice sa svojom partnericom.

Prvi glas popularne klape Rišpet, nekad pjevač grupe Tutti Frutti, prije dvije godine je u 59. godini treći put postao otac. Njegova supruga Sandra Kekez rodila je djevojčicu kojoj su supružnici nadjenuli ime Dina.

- Nemam ja 25 godina pa da sam uzbuđen toliko, već imam dvoje odrasle djece, rekao je tada Amulić koji iz prvog braka s bivšom plivačicom Editom Grubišić ima kćer Hanu i sina Mihovila. Prije dvije godine postao je i djed, kada mu je kći rodila unučicu za koju kaže da ih sve mota oko malog prsta.

Iako se na Prisavlju šuškalo kako će mu partnerica biti voditeljica Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić, Amulić je naposljetku u paru sa zadarskom glumicom Ivom Jerković, koju smo nedavno gledali u HRT-ovoj seriji 'Minus i plus'. Članica glumačkog ansambla zagrebačkog HNK-a gledateljima je također poznata i iz serije Nove TV 'Dar Mar'.

U žiriju showa bit će Jurica Pađen, Danijela Martinović i Marko Tolja, dok je nedavno otkriveno kako će im se pridružiti i Zorica Kondža.

U Hrvatskoj je dosad emitirano devet sezona 'Zvijezda pjevaju', licencirane emisije BBC-a (u Engleskoj se prikazuje pod nazivom 'Just The Two Of Us'). Voditelji su Duško Ćurlić i Barbara Kolar, a u svakoj smo sezoni gledali po osam parova sastavljenih od profesionalnih glazbenika i pjevača amatera - poznatih osoba iz svijeta glume, televizije, sporta...

Posljednja je sezona emitirana prije godinu i pol dana, a tada su pobjedu odnijeli glumica Arija Rizvić u paru s Markom Kutlićem. Zbog epidemije koronavirusa, emisije su snimljene unaprijed te je uz žiri glasala i publika u studiju. Samo finalna emisija prikazivana je uživo kada su glasali i gledatelji pred malim ekranima.

20. travanj 2024 04:50