StoryEditorOCM
ViralLOCO LOCO

Završena je druga večer Eurosonga; u finale prošli Srbija i Albanija! Pogledajte nastup grupe Hurricane o kojem priča cijela regija

Piše Vinko Paić/SD
20. svibnja 2021. - 23:38

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga predstavilo se 17 zemalja, a svoje mjesto u velikom subotnjem finalu izborilo je njih deset.

Voditelji su ih pročitali ovim redom: Albanija, Srbija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švicarska, Grčka i Finska. 

Hrvatski gledatelji večeras nisu mogli glasovati, no moći će to u subotu, kad nažalost nećemo gledati nastup naše Albine koja nije prošla u finale.

Srpske predstavnice, grupa Hurricane, pjesmom "Loco loco" osvojile su gledatelje u nizozemskoj Ahoy areni, ali i one ispred malih ekrana.

Djevojke su u crnim outfitima plesale i pjevale vrteći se na pozornici s bliještećim lightshowom. Publika je cijelo vrijeme vrištala i razveselila se kad su na kraju pjesme povikale: "Hajde!"

Dobre su reakcije izazvale i na društvenim mrežama gdje su svi oduševljeni nastupom djevojaka. Mnogi također komentiraju kako bi Albina sasvim sigurno prošla da se natjecala u drugom polufinalu jer su pjesme bile puno lošije nego u prvom.

Srpske predstavnice podržala je i Albina koja im je na društvenim mrežama zaželjela sreću i obećala da će navijati za njih. Uživo u Rotterdam došla ih je podržati pjevačica Marija Šerifović, koja je pobijedila na Eurosongu s pjesmom "Molitva".

Kladionice trenutno Srbiji u finalu predviđaju 19. mjesto.

Tijekom večeri jedino predstavnici Islanda nisu nastupili uživo. Naime, u njihovom je timu dvoje pjevača pozitivno na Covid-19, stoga su im organizatori pustili snimku s probe, a oni su sve pratili iz hotelske sobe.

Pažnju je privukla i grčka predstavnica Stefania, najmlađa natjecateljica kojoj je tek 18 godina. Pojavila se u šljokičastom kombinezonu ljubičaste boje, a u svom je nastupu koristila zeleno platno što je prvi put da je jedan takav nastup izveden na Eurosongu. 

I večeras je u dvorani bilo ukupno 3500 gledatelja koji nisu držali razmak jer su prije dolaska na show testirani na koronavirus. Komentator HRT-a Duško Ćurlić nekoliko je puta rekao kako je lijepo vidjeti toliko ljudi na jednom mjestu.

U subotu ćemo saznati tko će odnijeti pobjedu na Eurosongu. Ako je suditi kladionicama, to bi trebali biti predstavnici Italije, Malte ili Francuske.

23. travanj 2024 16:25