StoryEditorOCM
ViralSRETNI ZAJEDNO

Znate li tko je muž Emilije Kokić? U 90-ima su se mnoge ‘palile‘ na njega, samozatajni HRT-ovac strasno navija za nju

Piše PSD
15. ožujka 2023. - 17:04

Zadarska pjevačica i samozatajni spiker s jednim od najljepših glasova na HRT-u, vjenčali su se 2013. godine, nakon dugogodišnjeg prijateljstva i petogodišnje ljubavne veze.

Emilija je tada imala 45 godina, Miljenko Kokot dvije više.

"Da sam znala koliko ću uživati na vlastitom vjenčanju, ne bih tako du­­­go čekala!" – kroz široki osmijeh je priznala simpatična Emilija Ko­­­kić, u čijem je rodnom Zadru, nakon čina vjenčanja, u zrak poletjelo pedesetak bijelih balona.


Glazbenica koja je zlatnim slovima upisana u povijest glazbene scene ovih prostora kao jedina pobjednica na Eurosongu, na kojemu je kao mlada i dotad nepoznata pjevačica trijumfirala sa svojom grupom "Riva" i hitom "Rock me baby", lansiravši novi modni hit, kratku crnu frizuru koju su sve djevojčice te 1989. godine htjele imati, sada se natječe u plesu, u popularnom showu "Ples sa zvijezdama", koji se prikazuje na Novoj TV.

image

Emilija Kokić i njezin plesni partner Patrik Seretin

Ranko Šuvar/Cropix

I kao što obično biva kad se osoba pojavi u gledanom spektaklu, ponovno se nađe u fokusu interesa. Tako se u medijima opet ovih dana češće pojavljuje lice i ime Emilije Kokić, ali i njezinog supruga Miljenka Kokota, samozatajnog HRT-ovca, koji je, kao mladi momak, kad se tek pojavio na velikim ekranima, licem i glasom očarao mnoge djevojke.

image

Nina Badrić i Emilija Kokić

Neja Markičević/Cropix

Nakon 90-ih, u kojima je bujala Emilijina estradna karijera (svi pamtimo megahit "Ja sam vlak", njezin duet s Ninom Badrić), a i Kokotovo pojavljivanje na ekranu, Miljenko se povukao "u off", pa ga likom godinama ne viđamo, ali itekako prepoznajemo njegov ugodni glas u pozadini brojnih dokumentaraca i emisija kojima daje svoj profesionalni obol.

Emilija (čije prezime Kokić tako simpatično korespondira s Miljenkovim Kokot) svoj angažman u showu Nove TV opisuje kao izazov koji čovjeka izvrti za 360 stupnjeva, ali ne u negativnom smislu.

Kaže da obožava učiti, pa joj se poziv u "Ples sa zvijezdama" činio kako fantastična situacija. 

image
Danijel Soldo/Cropix

Emilijina velika ljubav je i njezina škola pjevanja, koju pohađaju polaznici različitih uzrasta. Ima polaznike koji pjevaju isključivo iz hobija, kao i one koji se pripremaju za ozbiljnu karijeru.

"Uživam i dalje u toj interakciji s ljudima i prenošenju znanja. Škola mi je baš neka sigurna zona i svaki dan kad odlazim na satove, pomislim: Bože, kako sam ja sretna žena! Baš volim raditi s ljudima" - ispričala je Emilija za dnevnik.hr.

Pjevačica ne skriva koliko obožava i svoga supruga i njihov brak.

image

Emilija Kokić sa suprugom Miljenkom Kokotom snimljena u Šibeniku

Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

"Miljenko i ja vjenčali smo se točno na mjestu gdje sam ja odrasla. To su baš neki specifični dijelovi Borika za koje me veže slika moga djetinjstva. Danas je on meni najvažnija osoba u životu, obožavam svojeg supruga i naš odnos" - ispričala je Emilija, koja od supruga ima i punu podršku što se tiče "Plesa sa zvijezdama".

"Miljenko me zaista podržava. Njemu je važno da sam ja sretna i ako sam ja sretna, onda je i on zadovoljan..." - veli Emilija.

16. ožujak 2023 08:27