StoryEditorOCM
ViralCENTRAL PARK

Zvijezda Baywatcha doselila se nakratko u New York: uz glavnu ulogu u broadwayskoj predstavi pronašla je vremena i počela raditi kao - šetačica psa!

Piše MOZAK SD
22. svibnja 2022. - 20:10

Pamela Anderson (54) doselila se na dva mjeseca u New York kako bi glumila u mjuziklu "Chicago" na Broadwayju gdje tumači glavnu ulogu Roxie Hart.

Izvor blizak glumici kaže kako nije mogla povesti vlastita četiri psa sa sobom u Chicago zbog svakodnevnog višesatnog izbivanja iz apartmana, pa je sama danima šetala Central Parkom. Tada je Pamela došla na ideju da pita svog pomoćnika - koji ima prijatelje u gradu - poznaje li nekoga kome treba šetač pasa.

Glumičina želja je ispunjena. Pamela je imala sreće jer jedna obitelj ima irskog setera, po imenu Dash, koji treba nekoga za šetnju jer su mu gazde veći dio dana zauzete svojim poslom.

Kad je Pamela došla po Dasha kako bi ga izvela u šetnju, njegovi vlasnici ostali su zapanjeni vidjevši tko je stigao na njihova vrata. Zvijezda Baywatcha i Dash se lijepo slažu i druže već tri tjedna svaki dan.

Mjuzikl je na Broadwayju do 5. lipnja, a onda se Pamela vraća kući svojim četveronožnim ljubimcima koji je nestrpljivo čekaju.

27. travanj 2024 00:10