StoryEditorOCM
ViralUŽIVA

Zvijezda ‘Spasilačke službe‘ uživa na Havajima, plavooka glumica privlačila je poglede u crnom bikiniju

Piše M. Č.
2. prosinca 2020. - 21:27

Jedna od njezinih najpoznatijih uloga, ona u filmskoj verziji kultne serije „Baywatch” iz 2017. godine vezana je uz plažu, ali Alexandra Daddario u morskim radostima uživa i u slobodnom vremenu.

image
Alexandra je druga slijeva u ekipi filma 'Spasilačka služba'
Profimedia

Atraktivna 34-godišnja glumica pokazala je svoju savršenu figuru u crnom bikiniju na Havajima dok je izlazila iz mora nakon ronjenja s maskom. Plavooka Alexandra na Havajima snima HBO-ovu humorističnu miniseriju „The White Lotus”, čija radnja prati zgode različitih hotelskih gostiju i zaposlenika tijekom jednog tjedna.

U glumačkoj ekipi još su Sydney Sweeney, Steve Zahn, Connie Britton, Jennifer Coolidge i Molly Shannon.

Alexandra je karijeru započela na televiziji u sapunici „All My Children”, pojavila se i u serijama „Obitelj Soprano”, „Zakon i red” i „Zločinci u odijelima”, a prvi značajniji filmski uradak imala je u filmu „Percy Jackson i olimpijci: Kradljivac gromova”.

Veliki iskorak imala je u visokobudžetnim filmovima uz Dwaynea Johnsona: akcijskom filmu katastrofe „San Andreas” iz 2015. i spomenutoj „Spasilačkoj službi” iz 2017. godine. Nakon toga glumila je u filmu „Noćni lovac” i seriji „Zašto žene ubijaju”, a uskoro će je gledatelji moći vidjeti i u akcijskoj drami „Die In A Gunfight”. 

20. travanj 2024 00:33