StoryEditorOCM

aROMA gelato experience u popularnom Netflix-ovu serijalu „Somebody Feed Phil“

Piše Zadarski.hr
25. listopada 2022. - 10:19

aROMA, gelato experience dobila je čast biti uvrštena u Netflixov putopisni specijal „Somebody Feed Phil“ koji donosi najbolja gastro iskustva iz raznih zemalja i predstavlja ih milijunskoj publici diljem svijeta

Jedinstveno iskustvo uživanja u vrhunskom, prirodnom gelatu prepoznaje sve više kupaca, a dobar glas o aROMA gelatu pročuo se i do Amerike. Naime, ovaj artizanski gelato zainteresirao je i slavnog Phila Rosenthala, kreatora, izvršnog producenta i pisca megapopularnog sitcoma „Svi vole Raymonda“, koji je karijeru nastavio ispred kamera sve gledanijim putopisnim serijalom „Somebody Feed Phil“. aROMA, gelato experience tako je dobila iznimnu čast biti uvrštena u ovaj Netflixov gastronomski putopisni specijal koji na zabavan način povezuje putovanja, lokalnu gastronomiju, ljude i kulturu.

6. sezona ove nagrađivane serije upravo se počela prikazivati na Netflixu, a gledatelje vodi SAD-om, Čileom i Hrvatskom. Phil odabrane delicije i prekrasne kadrove naše zemlje predstavlja u 2. epizodi – prošetao je Splitom, Dubrovnikom, Korčulom i Hvarom. Upravo je u Hvaru posjetio gelateriju aROMA.

„Zadao sam si zadatak da kušam sve okuse“ – pojasnio je na početku vidjevši koliki izbor okusa se nudi u aROMA-i. Kako bi to za jedan dan ipak bilo previše, Phil se odlučio za okuse lješnjaka iz Piedmonta, limuna s bosiljkom, tamne čokolade s narančom i ruma s grožđicama.

Intenzivni, kremasti okus gelata toliko ga je oduševio da je u gelateriji čak i zaplesao, a ta je scena uvrštena u najavnu špicu svih epizoda! Takav puni okus koji ga razlikuje od običnog sladoleda, aROMA gelato zahvaljuje drugačijoj tehnici izrade. U njoj se ne koriste aditivi, umjetni zaslađivači niti gluten, već isključivo najbolji sastojci od kojih se ručno radi dnevno svježi gelato.

U ovom prvoklasnom gelatu još možete uživati u aROMA gelaterijama u Dubrovniku, Bolu, Hvaru, Starigradu na Hvaru, Splitu, Zadru, Krku, Lovranu, Puli i Novigradu dok će iduće sezone ova specijalna slastica biti dostupna u pedesetak gelato boutiquea.

15. travanj 2024 14:44