StoryEditorOCM

BENKOVAC: Prijavite se na besplatne radionice u sklopu projekta „Lov na znanje“!

Piše Promo
8. rujna 2020. - 09:51

Ako imate prebivalište na području grada Benkovca i pripadajućih naselja, u dobi ste od 25 do 29 godina ili ste stariji od 54 godine imate mogućnost osnažiti svoje osobne kompetencije, povećati znanje i poboljšati konkurentnost kroz radionice i tečajeve u sklopu projekta Lov na znanje:

Tečajevi za osnaživanje osobnih kompetencija

Tečaj motivacije

Tečaj komunikacijskih vještina

Tečaj poslovnih vještina

Tečaj talijanskog jezika

Tečaj fotografije

Tečaj osnove informatike

Tečaj prve pomoći

Tečaj ocjenjivanje trofeja

Tečaj osnove kinologije

Program socijalnog uključivanja

Zakonodavni okvir

Bio svijet flora i fauna

Etno,eno i gastro ponuda

Marketing

Umrežavanje

Radionice su besplatne za sve polaznike, a za više informacija i sudjelovanje možete se obratiti na mail voditeljice projekta: ivana.mamic@agrra.hr ili u prostorije Lovačke udruge Benkovac.

Broj polaznika na radionicama ograničen je na 25 osoba i zato se prijavite na vrijeme i ulovite znanje!

Projektom „Lov na znanje“ kroz provedbu programa neformalnog obrazovanja, razvojem nove profesionalne figure po načelu cjeloživotnog učenja i primjene ECVET sustava te razvojem specifičnih stručnih znanja i socijalno interpersonalnih vještina kroz provedbu »po mjeri« izrađenih programa, stvorit će se pozitivan poduzetnički okvir te će se povećati zapošljivost 25 osoba s područja grada Benkovca kao i razvoj ostalih gospodarskih dionika kroz selektivne oblike turizma.

Projekt „Lov na znanje“ u potpunosti je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.155.802,00 kn, a provodi se na području grada Benkovca od 3.travnja 2020. do 3.travnja 2022.

Naziv ugovora: Lov na znanje

Kodni broj projekta: UP.02.1.2.01.0068

27. travanj 2024 00:15