StoryEditorOCM

Domaći jesenski plodovi za najukusnije specijalitete čekaju vas na Seljačkoj tržnici u sklopu centra Supernova Zadar

Piše PROMO
14. listopada 2022. - 11:21

Jesen je po mnogočemu specifična, a posebno po ukusnom voću i povrću koje dozrijeva upravo u ovom periodu i čeka vas na Seljačkoj tržnici u sklopu centra Supernova Zadar.

Svake subote prilikom posjeta centru Supernova Zadar možete nabaviti i svježe namirnice provjerenog, domaćeg uzgoja. Seljačka tržnica okuplja brojne lokalne proizvođače i OPG-ove Zadarske županije, a ponuda je, malo je reći, bogata i vrlo kvalitetna. Na prvi dojam zasigurno će vas privući neodoljivo šarenilo i primamljivi mirisi domaćih proizvoda, a neće trebati dugo da primijetite da se na štandovima tržnice može pronaći baš sve što jesen nudi za ukusne slatke i slane delicije.

Kraljica jeseni nije slučajno zaradila baš tu titulu – bundeva je namirnica koja prevladava na jesenskom meniju i uistinu se može pripremiti na razne načine, a zdrava svojstva, pored odličnog okusa, glavni su joj adut. Miris kestena nešto je što svakako najavljuje jesenske dane. Nabavite ih na seljačkoj tržnici, a zatim ispecite ili napravite neki od popularnih kolača. Neophodna doza vitamina potrebnih za pripremu organizma i imuniteta za hladnije dane krije se u naru. Na svoje će doći i ljubitelji mandarina, a u ponudi potražite i svježe domaće jabuke koje mnogi obožavaju jesti ili od njih raditi razne slastice. Kako god ih iskoristili nećete pogriješiti jer kada je u pitanju zdrava, domaća namirnica, svako jelo zasigurno će imati savršen okus.

U ponudi seljačke tržnice čeka vas i bogat izbor domaće zimnice, a tu je i med te razni proizvodi na bazi meda koji će imunitet izvrsno pripremiti za zimu. Domaći sirevi, mlijeko i mliječni proizvodi, jaja i brojne druge namirnice neizostavne su u svakom domu, a kada ih nabavljate idealno je da su iz domaćeg uzgoja – tako ćete učiniti nešto dobro za svoje zdravlje, a ujedno poduprijeti rad lokalnih proizvođača. Njihovi proizvodi čekaju vas već ove subote od 8 do 14 sati na parkiralištu centra Supernova Zadar. Potražite svoje omiljene plodove jeseni i uživajte u svim njihovim mirisima i okusima.

 

 

18. travanj 2024 18:38