StoryEditor

Eurospin otvara novu poslovnicu u Zadru! Otvara se devetnaesta Eurospin trgovina u Hrvatskoj

Piše PROMO
19. rujna 2022. - 12:30

Nakon otvaranja osamnaest trgovina diljem Hrvatske, Eurospin se odlučio vratiti tamo gdje je sve i počelo – u Zadar. Ovaj prepoznatljivi diskontni lanac u prosincu otvara svoju drugu zadarsku poslovnicu, u sklopu novog HEY parka Zadar kod Žmirića. Zadrankama i Zadranima će tako karakteristična Eurospin ponuda biti još dostupnija, uz iznimno povoljne cijene na tržištu.

 

Pametne uštede za svaku obitelj

Eurospin je mnogim hrvatskim potrošačima postao glavni izbor prilikom kupovine, a kako i ne bi kada se svojim modelom poslovanja i specifičnom ponudom jasno ističe. Od samih začetaka njeguje model Pametne kupnje, što znači da kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda uz ostvarivanje velikih ušteda. Kupci na policama mogu pronaći raznovrstan asortiman koji uspješno zadovoljava njihove svakodnevne želje i potrebe, a zahvaljujući suradnjom s brojnim hrvatskim dobavljačima, ponuda je dodatno obogaćena.

Kada je riječ o ponudi, posebno se ističu odjeli Mesnica i Delikatesa koji svakodnevno nude svježe mesne proizvode, Pekarnica s toplim i svježim pekarskim proizvodima, te odjel Voća i povrća gdje kupci nalaze ukusne namirnice neizostavne u svakoj kuhinju. Cjelokupan asortiman sastoji se isključivo od Eurospinovih robnih marki, a neke od kupcima omiljenih su Amo Essere linije, Tre Mulini, Fior di Natura, Land, Enkho i Dexal.

 

 

Postanite dio Eurospin tima

Otkako se pojavio u Hrvatskoj, Eurospin niže samo pozitivne rezultate, a velika zasluga pripisuje se upravo zaposlenicima koji imaju značajnu ulogu u cjelokupnom poslovanju. Svi koji su spremni učiti i žele se profesionalno razvijati u dinamičnoj atmosferi, uz edukacije i mentorstvo, mogu svoju priliku potražiti u novoj zadarskoj poslovnici koja okuplja svoj tim. Eurospin uoči novog otvorenja u Zadru trenutno zapošljava na ovim pozicijama:

  • voditelj smjene
  • prodavači u trgovini
  • prodavači na odjelu Delikatese
  • mesari
image
Doris Fatur/

 

Prijavite se i postanite dio uspješne Eurospin priče u Zadru! Više informacija o mogućnostima zaposlenja potražite na eurospin.hr/karijere, a sve novosti saznajte na službenoj web-stranici, i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ne oklijevajte, u prosincu dođite na otvorenje druge zadarske Eurospin poslovnice i uvjerite se u visoku kvalitetu i niske cijene proizvoda. Svi ste dobrodošli!

 

07. listopad 2022 00:32