StoryEditorOCM

Fantastični popusti koji garantiraju najbolje uštede

Piše Zadarski.hr
12. studenog 2021. - 09:30

Novo izdanje Super subote donosi nove popuste u kojima će uživati i mali i veliki posjetitelji.

Centar Supernova Zadar 13. studenog još jednom postaje najbolje shopping odredište za savršenu obiteljsku kupovinu. Planirate li veći shopping, ovaj je vikend idealna prilika da se opremite od glave do pete uz izvrsne uštede.

Osim sjajnih jesenskih kolekcija vaših omiljenih trgovina, ne propustite razgledati asortiman opreme za dom i svojoj kući ili stanu priuštite mali makeover uz poneki detalj koji će prostoru dati sasvim novi izgled i učiniti ga još ugodnijim.

Nakon kupovine odmorite u nekom od kafića ili restorana, a posjetite li Supernova centar, i ove subote imate priliku osvojiti sjajna iznenađenja koja priprema vesela shopping patrola. Volite li urbani sportski stil posjetite Buzz gdje vas očekuje 30% na odabrani nesniženi asortiman.

U malom i šarmantnom Chix salonu uredite obrve uz 50% na BROWS UP tretman, a za njegu lica birajte preparate određenih brendova iz ponude Farmacije koji vas čekaju uz 20% popusta. U Donat zlatarnici očekuje vas do 50% popusta na srebrni nakit pa ne propustite iskoristiti priliku i počastiti se novim komadom nakita, a želite li nadopuniti jesensku garderobu, uz Galileov popust od 30% na odabrane artikle i dodatnih 10% na ukupan iznos računa to ćete učiniti uz izvrsne uštede.

Za savršeno opremljen i funkcionalan dom posjetite trgovinu Lonci&Poklopci i iskoristite 20% na cjelokupni asortiman izuzev već sniženih artikala, a mjesečni shopping u trgovini dm bit će povoljniji za 15% za kupovinu iznad 200 kn. Prije nego napravite popis za kupovinu posjetite web stranicu centra Supernova Zadar https://www.supernova-zadar.hr/ gdje vas očekuju detaljnije informacije o popustima, a sve novosti možete pratiti i na Facebook stranici centra.

Vidimo se 13. studenog! 

20. travanj 2024 05:38