StoryEditorOCM
VremeplovNOVA RADNA MJESTA

Idealna prilika za zaposlenje – Eurospin okuplja novi tim u Zadru povodom otvorenja druge poslovnice

Piše PROMO
20. listopada 2022. - 22:20

Poznati diskontni lanac Eurospin ponovno se širi – otvara svoju 19. poslovnicu tamo odakle je cijela priča krenula, u Zadru. Iz godine u godinu nastavljaju nizati brojne uspjehe i izvrsne rezultate poslovanja, a ključnu ulogu u tome ponajprije imaju zaposlenici kod kojih je prepoznata želja i motivacija za daljnjim rastom. Zahvaljujući razvojnim centrima, zaposlenici Eurospina mogu razvijati kompetencije i specifične vještine koje su potrebne za daljnje napredovanje u karijeri.

 

„Eurospin se razlikuje od drugih zbog brzine ekspanzije čime je pružena mogućnost zaposlenicima da vrlo brzo napreduju. Razvijaju se kroz sudjelovanja u novim otvaranjima, ispomoći drugim poslovnicama i radu na sezoni čime imaju priliku raditi pod vodstvom različitih mentora”, rekla je Renata Ćulumović Novak, voditeljica ljudskih resursa koja se ovim poslom bavi već 14 godina i brine za oko 430 radnika u Eurospinu.

Ističe da su zaposlenici koji predano obavljaju svoje zadatke i koji su zadovoljni onime što rade temelj svake organizacije kojoj daju stabilnost. Slijedom toga, Eurospin ima svoja poslovna načela kojih se drže kako bi pružili zadovoljstvo s obje strane, i zaposlenicima, ali i kupcima.

„Misija nam je zadovoljiti potrebe kupaca nudeći im ciljani asortiman kvalitetnih proizvoda i garantirane svježine po povoljnim cijenama, ali i ljubaznošću te uslužnošću naših zaposlenika šireći time povjerenje u naše robne marke. To želimo postići kroz orijentiranost na kupce u svemu što radimo”, govori Renata Ćulumović Novak.

image
/Slobodna Dalmacija

Postani dio Eurospin priče

Da su Eurospinu zaposlenici itekako bitni potvrđuje činjenica kako osim pokrivenih troškova za prehranu i prijevoz, nude i edukacije te usavršavanja što je vrlo važno zbog promjenjivog i zahtjevnog tržišta. Svi oni koji žele učiti i razvijati se profesionalno u dinamičnom okruženju u kojem se puno radi, ali i zabavlja, imaju priliku započeti svoj put u novoj zadarskoj poslovnici koja okuplja svoj tim.

“Bitno nam je da svi zaposlenici razumiju poslovanje i kupce kako bi to kasnije mogli prilagoditi u radu na svim poslovima u kompaniji. A važno je i poštenje te poštivanje dostojanstva svih osoba i zakona u tom procesu”, kazala je voditeljica.

Eurospin trenutno zapošljava na nekoliko pozicija uoči novog otvorenja u Zadru:

· voditelji smjene

· prodavači u trgovini

· prodavači na odjelu Delikatese

· mesari

Prijavite se i postanite dio uspješne Eurospin priče u Zadru! Više informacija o mogućnostima zaposlenja potražite na Eurospin službenoj stranici.

 

 

 

 

19. travanj 2024 20:48