StoryEditor

IT ASORTIMAN Nova poslovnica u Zadru. Do 50% popusta u Instar Informatici!

Piše Promo
11. svibnja 2021. - 22:17
INstar informatikaPr

Instar Informatika, jedan od najboljih tehno shopova u Hrvatskoj po mišljenju vas kupaca, 13.5. u Zagrebačkoj ulici 18 u Zadru otvara svoju sedmu po redu poslovnicu.

Tako će i tehnoljupci Zadra i šire okolice dobiti pravi one-stop-shop s bogatim IT asortimanom gdje će moći nabaviti apsolutno sve za posao, školu, razonodu, gaming i svakodnevne aktivnosti koje više ne možemo zamisliti bez moderne tehnologije. Povodom otvorenja vas Instar časti popustima do 50 posto na odabrani asortiman koji će vrijediti od 13. do 15. svibnja ili isteka ograničenih zaliha.

Iskoristite idealnu priliku za osvježenje svoje opreme po najboljim cijenama u gradu. Osim spomenute posebne ponude vas u novoj Instar poslovnici očekuje dobar izbor laptopa svih vrsta i namjena, svima dobro poznatih Instar PC računala s čak 5 godina jamstva, monitora, komponenti, mobitela, pametnih satova, gaming periferije i ostale prateće opreme.

Vrata poslovnice se otvaraju u 9 ujutro. Kako bi izbjegli gužve te osigurali siguran i opušten shopping svima, Instar moli sve kupce da unaprijed naprave narudžbe putem webshopa te potom preuzmu svoju robu u zadarskoj poslovnici. Svi oglašeni popusti s posebne ponude se odnose na sve vrste plaćanja.

Budite među prvima i ugrabite željeni artikl ili više njih na odličnom popustu koji se ne nudi baš svaki dan. Ljubazno Instar osoblje će vam pomoći pri odabiru proizvoda u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja.

Stoga ne oklijevajte i 13.5. se uputite do Instar informatike u Zagrebačkoj ulici 18 u Zadru gdje vas čeka tehno ponuda kojoj ćete teško moći odoljeti…

16. lipanj 2021 12:06