StoryEditorOCM
VremeplovNOVA SEZONA

Još jedno izdanje Super subote u Supernova centru Zadar: jesenski shopping uz super popuste!

Piše PR
9. listopada 2020. - 10:30

I službeno smo zakoračili u novu sezonu i za jesen je potrebno opremiti cijelu obitelj. Učinite to uz nevjerojatne popuste koje vam vaše omiljene trgovine pripremaju 10. listopada, povodom još jednog izdanja Super subote u Supernova centru Zadar.

Za novu sezonu treninga i rekreacije opremite se u Adidasu uz 20% popusta na cjelokupni asortiman, a za najmodernije jesenske kolekcije tu su Galileo muške jakne snižene 30%. Styling upotpunite novim okvirima za dioptrijske naočale ili sunčanim naočalama koje vas u optici Ghetaldus očekuju snižene 30%, a ljubitelji satova novi model mogu potražiti u Argentumu snižen čak 40%. Atraktivne cijene pripremio je i Kik – za samo 89,90 kn nabavite modernu mušku ili žensku prošivenu jaknu u raznim bojama. Tražite li udobnu, modernu i funkcionalnu obuću, ne propustite posebnu ponudu trgovine Office Shoes – odabrani asortiman snižen je čak do 70%.

Povoljna kupovina zagarantirana je i opremate li najmlađe – u Baby Centru vas, osim 15% popusta na cjelokupni asortiman, očekuje i fantastičnih 30% na odabrane autosjedalice i do 50% popusta na odabrana kolica. Bubamara je ovom prilikom pripremila 30% popusta na Sterntaler odjeću i 20% na odabrane popularne Lego Duplo setove.

Ako vas mjesečna nabavka i obilazak brojnih trgovina iscrpi, odmor potražite u našem gastro kutku. Čak i tamo Super subota donosi uštede – Foodie, Wok Me, Mex i Pasta Fasta pripremaju vam 20% popusta na cjelokupnu ponudu slasnih jela.

Sve informacije o popustima Super subote možete pronaći na web stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar. Vidimo se!

24. travanj 2024 05:32