StoryEditorOCM

LJETNA SNIŽENJA kojima se svi raduju - započela u Supernova centru Zadar

Piše promo
1. srpnja 2021. - 11:12

Više ne trebate odbrojavati dane i čekati kako bi se snizile cijene vaših omiljenih komada jer je stiglo veliko ljetno sniženje u Supernova centar Zadar! Iskoristite velike sezonske popuste koji otapaju cijene 20, 30, 50 pa sve do 70% u nekoliko krugova. Najdraži period za kupovinu je i službeno započeo.

Dani koje svi rado čekaju, sada su stigli u trgovine Supernova centra Zadar. Drastično su pale cijene haljina, ljetnih hlača, kupaćeg asortimana, udobnih sandala, šešira, sunčanih naočala i mnogih drugih artikala iz kolekcija proljeće/ljeto. Pripremite svoje shopping liste i krenite u najbolji lov ovog ljeta. Opremite se od glave do pete, opskrbite se svime što trebate za ovo ljeto i svoj odmor te uštedite do 70% na brojne artikle u svim trgovinama Supernova centra Zadar. Zavirite u trgovine Zara, Stradivarius, Mango, Reserved, H&M, Humanic, Tezenis, OVS, Mass, Varteks i brojne druge te pronađite baš sve po svojoj mjeri.

Ostanite IN i ovoga ljeta uz prekrasne cvjetne uzorke na udobnim i prozračnim ljetnim haljinama koje su odličan odabir za sve prigode. Uparite modnu kombinaciju uz odgovarajuće sandale, espadrile, štikle, japanke ili ljetne natikače. Za sve ljubiteljice i ljubitelje sportskog stila, tu su trgovine Hervis, Nike, Buzz, adidas, Sport Vision i TAF. Za najmlađe članove obitelji pobrinule su se trgovine Froddo, Ciciban, Baby Center, Bubamara i C&A. Osigurajte sebi i svojim najdražima samo najbolje od mode s potpisom poznatih brendova i uživajte ovoga ljeta kao nikada do sada. Ako ste u dilemi oko odabira poklona, tu je i nezaobilazna Supernova poklon-kartica s kojom nećete pogriješiti kada je u pitanje darivanje najdražih osoba.

Neka ovo ljeto bude rezervirano samo za najbolje trenutke i radosti jer vi to zaslužujete uz super ponude Supernova centra Zadar! Svi detalji oko aktualnih popusta pronađite na službenim kanalima Supernova centra Zadar: www.supernova-zadar.hr i Facebook stranici.

26. travanj 2024 08:43