StoryEditorOCM

Maksimalne uštede uz novo izdanje Super subote u Supernova centru Zadar

Piše PROMO
12. kolovoza 2021. - 12:31

Još jedna Super subota je pred vratima, a vaše omiljene trgovine i ovoga puta pripremaju sjajne pogodnosti. Idealna je prilika za odličan obiteljski shopping i zato se s popisom za kupovinu 14. kolovoza obavezno uputite u Supernovu Zadar.

Visoke temperature otopile su cijene pa je ovog vikenda savršena prilika za dobru kupovinu. Sigurno već znate da su sezonska sniženja na svom vrhuncu, a uz posebne ponude koje donosi nova Super subota, zasigurno će se naći neponovljivih shopping ulova. Pred nama je još dovoljno ljetnih dana da stignete prošetati nove lepršave modne kombinacije ili isplanirati odmore i izlete uz najbolju opremu. Ako ipak već potajno priželjkujete slojevite stylinge, uz dobre popuste pametno je već sada nabaviti poneki komad koji ćete nositi u narednim mjesecima.

Superdry vam ove subote priprema dodatnih 20% popusta uz kupnju 2 ili više artikala koji su već na popustu 50% i koji su dio kolekcije proljeće-ljeto 2021. Čak 50% na kolekciju proljeće/ljeto 2021. čeka vas u Replayu, a jednako je toliko cijene kupaćeg asortimana snizila i Calzedonia. Kupujete li nakit, u Argentumu iskoristite 50% popusta na srebro, dok u optici Optotim možete iskoristiti 30% popusta na veći dio asortimana optike.

Lonci&Poklopci nude vam 20% na nesniženi asortiman, a za mali makeover doma dobro će vam doći i čak do 80% popusta na određene artikle u trgovini Posteljina.hr. U shoppingu obradujte i najmlađe i to u Magic Baby trgovini uz popust od 15% na cjelokupan asortiman izuzev brendova Stokke i Bugaboo.

Ove subote posjetite svoje omiljene trgovine centra Supernova i otkrijte i druge primamljive pogodnosti. Sve informacije o popustima pronađite na web stranici https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.

24. travanj 2024 15:22