StoryEditorOCM

MERLA Proizvedeno u Hrvatskoj – od sada i mali iznajmljivači mogu imati posteljinu kao u najboljim svjetskim hotelima

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
9. lipnja 2022. - 12:30

Iznajmljivači dobro znaju koliko su pozitivne recenzije bitne za privlačenje gostiju, a ako nas je prethodna sezona ičemu naučila, to je da naši gosti više ne dolaze samo po sunce i more već tijekom svog boravka traže najkvalitetnije usluge i proizvode. Dokaz tome je i činjenica koju često naglašavaju predstavnici turističkih zajednica obalnih mjesta, a to je da su skuplje smještajne jedinice, koje spadaju u kategoriju luksuznih, rasprodane i nekoliko mjeseci unaprijed.

Više od trećine godišnjeg odmora vaših gostiju svodi se na spavanje, što znači da će udobnost kreveta biti vrlo visoko na listi kriterija prema kojima će vaši gosti odabrati, a potom i ocijeniti iskustvo boravka u smještaju.Brojni iznajmljivači se zato raduju svojim gostima ponuditi iskustvo spavanja koje je do sada bilo rezervirano samo za najluksuznije hotele s 5 zvjezdica, a ako i vi želite zaraditi dodatne bodove pri ocjeni smještaja, evo na što trebate obratiti pažnju pri odabiru posteljine.

Uložite u posteljinu od kvalitetnog i održivog materijala

Najudobnija posteljina omogućava da se osoba tokom cijele noći osjeća svježe i ugodno, što je glavna odlika posteljine od najkvalitetnijeg pamuka. Ako i vi svojim gostima za vrućih ljetnih mjeseci želite osigurati ugodan san, neka vaš prvi odabir pri opremanju apartmana bude pamučna posteljina.

Upravo takva posteljina je dizajnirana, tkana i šivana u Hrvatskoj! Radi se o posteljini novog brenda Tvornice Tekstila Trgovišće pod imenom Merla, a riječ je o damastu najviše kvalitete od 100% pamuka. Neodoljiv dodir ove posteljine prvi je razlog zašto se njome opremaju luksuzni hoteli u Hrvatskoj i svijetu, a sada je kroz trgovinu i web shop www.merla.hr  dostupna i svim vrstama iznajmljivača te u maloprodaji.

Damast pamuk koji se tka u Trgovišću upija vlagu i jamči svježinu tijekom spavanja. Osim toga, ukoliko odaberete neki od modela u neodoljivim, bogatim bojama, možete biti sigurni da je korišteno ekološko bojilo bez toksičnih sastojaka i štete za okoliš zbog čega čitav asortiman Merla posteljina nosi OEKO-TEX® Standard 100 certifikat.

Udobnost cijene gosti, a trajnost i održivost iznajmljivači

Kada kupujete posteljinu za svoje smještajne jedinice razmislite želite li uložiti u trajnost i održivost jer kupovina posteljine iz sezone u sezonu nije održiva - niti za okoliš, niti za vaš budžet.

Svi oni koji imaju iskustvo pranja i održavanja posteljina u sezoni znaju koliko brzo nekvalitetna posteljina izgubi svoj prvotni izgled, formu i boju te koliko je često potrebno setove nadopunjavati novim jastučnicama ili plahtama. Osim gubitka vremena, novaca i živaca, gubi se i estetika lijepo uparenog, čistog i blistavog kreveta.

Merla posteljina praktički je neuništiva, a pere se na 95°C, što znači da uvijek možete biti mirni i znati da ste svojim gostima osigurali potpuno čist i siguran ležaj. O dugotrajnosti posteljine najbolje govori podatak kako neće promijeniti izgled niti nakon 250 ciklusa pranja i glačanja, što je potvrđeno u ispitivanju Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu

Zbog svoje izdržljivosti i činjenice da predstavlja dugoročno rješenje pri opremanju apartmana, ovu posteljinu podjednako obožavaju iznajmljivači i njihovi gosti.

Mislite na dizajn

Bijela posteljina uvijek je dobra ideja i spavaću sobu vašeg apartmana obogatit će luksuznim, hotelskim izgledom. Potpuno bijela posteljina za vašeg gosta predstavlja dokaz da pri održavanju apartmana najveću pažnju posvećujete čistoći. U asortimanu Merla posteljine pronaći ćete velik izbor bezvremenski bijele posteljine – od potpuno bijele do one s elegantnim detaljima ili decentnim uzorcima. Na web shopu merla.hr, pronaći ćete i uslugu pomoću koje možete kombinirati različite boje i uzorke kako bi se vaša nova posteljina savršeno prilagodila i bila jedinstvena vašem prostoru. Pri odabiru seta imate mogućnost kombiniranja niza različitih veličina jastučnica, plahti i navlaka pa istom posteljinom možete opremiti krevete različitih dimenzija.

Uz Merla posteljinu, vašim ćete gostima priuštiti luksuzno iskustvo spavanja kakvo nude luksuzni hoteli s 5 zvjezdica. Pojedincima i malim iznajmljivačima dostupan je web shop brenda Merla, a veliki iznajmljivači ponudu mogu zatražiti putem kontakta dostupnog na web stranici www.merla.hr.

Ususret sezoni, Merla je za sve posjetitelje web shopa www.merla.hr osigurala 20% popusta na čitav asortiman bijele boje. Popust možete ostvariti sve do 20. lipnja upisivanjem koda ZIMMERFREI pri potvrdi narudžbe.

18. travanj 2024 07:50