StoryEditor

NAGRADNA IGRA “Cromaris serviraj, AUDI parkiraj!”

Piše PROMO
14. travnja 2021. - 12:56

Promatrajući svoju svakodnevnicu svatko od nas može pronaći barem jednu novu naviku kojom bi poboljšao kvalitetu i uravnoteženost svoje prehrane. Često su nam jednostavna rješenja nadohvat ruke i ne zahtijevaju ništa više od odlaska do prve prodavaonice. Cromaris je vodeći svjetski premium proizvođač vrhunske mediteranske ribe, sinonim za  svježinu i kvalitetu što potvrđuju i brojni certifikati. 

Cromarisovi proizvodi su inovativni i prepoznatljivi jer nastaju kroz komunikaciju i uvažavanje želja potrošača.

Zato Cromaris do 30. travnja dodatno nagrađuje potrošače svojih pakiranih proizvoda. U okviru nacionalne nagrade igre “Cromaris serviraj, AUDI parkiraj!” potrošači imaju mogućnost svaki tjedan upecati nešto vrijedno u moru nagrada, a pri tome uživati u okusima Mediterana.

Kupnjom bilo kojeg Cromaris pakiranog proizvoda (očišćena riba te “skin”, dimljeni i marinirani fileti) i prijavom broja računa putem SMS-a ili web-a sudjeluju u nagradnoj igri sa bogatim nagradnim fondom i mogu osvojiti vikend u Family Hotelu Amarin u Rovinju, 1.000kn na go!card Mastercard kartici, Cromaris poklon bon u vrijednosti od 300 kn, a najsretnijeg ribolovca čeka Audi Q2!

image
Nagradna igra “Cromaris serviraj, AUDI parkiraj!”

Uživajte u vrhunskim Cromaris okusima i osvajajte vrijedne nagrade!

Više informacija o nagradnoj igri potražite ovdje.

21. lipanj 2021 01:45