StoryEditorOCM

SUPERNOVA Najbolji poklon za ludo zaljubljene

Piše PROMO
4. veljače 2022. - 08:37

Najromantičniji dan u godini nekima često zada glavobolje pa besciljno lutaju u potrazi za idealnim poklonom. Supernova Zadar za to ima idealno rješenje – poklonite voljenoj osobi shopping dan uz Supernova poklon-karticu.

Muževi, žene, cure, dečki, prijatelji i prijateljice – bez njih bismo bili nepotpuni i, iako ih volimo cijele godine jednako, Valentinovo je idealan dan da im to jasno i glasno damo do znanja. Najvažnije je to učiniti nekom lijepom gestom, ali ni zgodan poklon nije na odmet. Kada ponestane inspiracije u kakav dar upakirati sve one divne emocije, poklon-kartica je adut u rukavu.

I na samom početku godine, poklon-kartica centra Supernova Zadar biti će rado viđen poklon za rođendane, godišnjice, razne proslave pa i Dan zaljubljenih. Svima koji vole shopping nema boljeg trenutka za ovakav dar. Zimska sniženja na svom su vrhuncu i omiljeni artikli nikada nisu bili povoljniji, a istovremeno na police pristižu i nove kolekcije vaših omiljenih brendova pa je izbor doista fantastičan. Poklon-karticu moguće je iskoristiti u brojnim trgovinama pa će vaša voljena osoba uživati u kupovini svih onih stvari koje najviše voli, a ima li što bolje od potpunog prepuštanja uživanju u shoppingu.

Poklon-kartice dostupne su za nadopunu u iznosima od 100 do 5.000 kuna te ih je moguće koristiti narednih 12 mjeseci od kupovine. Za one koji ipak žele da njihov poklon bude nešto osobniji, online kupovinom preko webshopa naručenu karticu možete i personalizirati fotografijom po vlastitom izboru. U samo par koraka nabavite poklon odličan čak i za last minute odluke koji će obradovati i one najzahtjevnije. Više informacija o kupovini i korištenju poklon-kartice pronađite na stranici centra Supernova Zadar

25. travanj 2024 11:32