StoryEditorOCM

Ne propustite veseli karneval u centru Supernova

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
13. veljače 2023. - 10:31

Karnevalsko vrijeme je stiglo i donosi veselu atmosferu i puno dobre zabave. 18. veljače u centru Supernova, osim shoppinga, očekuje vas i odlično druženje. Dođite i uživajte u raznolikom programu za najmlađe.

Bliže se dani kada svako dijete može postati što god poželi – hrabri junaci, najljepše princeze, strašne vještice i brojni drugi likovi uskoro će preplaviti centar Supernova Zadar. U subotu, 18. veljače svi ste pozvani na najbolji tulum u gradu. Bogat program svidjet će se malenima, a sigurni smo da će dobra atmosfera ponijeti i one nešto starije.

Za dobru glazbu zadužen će biti dječji zbor Perlice iz Splita koji će nastupiti sa svojim zanimljivim ZOO mjuziklom. Maleni kreativci moći će se okušati u izradi maski uz pomoć boja, perja, kamenčića i šljokica, a osim maski izrađivat ćemo i šašave karnevalske naočale. Zna se dobro da nema tuluma bez zabavnih igara i zato ćemo ove subote igrati i vesele karnevalske igre „Pogodi koja sam životinja“, Ubaci lopticu tigru u mrežicu“ i mnoge druge.

Ako ste se uvijek divili žonglerima i poželjeli i sami savladati tu vještinu, sudjelujte u maloj školi žongliranja, a moći ćete naučiti i izrađivati figure od balona. Na karneval nam stiže i lisica Lela koja je prava šminkerica i sjajno lakira noktiće pa kod nje možete navratiti na šarenu manikuru.

Po centru će uz glazbu prošetati i maskirana povorka, a kako bismo zasladili druženje, posjetiteljima će se dijeliti ukusne krafne.

Osmislite i izradite vesele maske i pridružite nam se u subotu na najboljoj karnevalskoj zabavi!

25. travanj 2024 16:23