StoryEditorOCM

Ne propustite veseli karneval u centru Supernova Zadar

Piše Sponzorirani sadržaj
5. veljače 2024. - 09:47

U subotu, 10. veljače, s početkom u 16 sati u centru Supernova Zadar očekuje vas odlična zabava uz puno pjesme, plesa i druženja. Ovaj zabavni karneval vaši mališani ne smiju propustiti.

Bliže se maškare pa je tim povodom centar Supernova pripremio veselo druženje za najmlađe. Ove subote odaberite omiljenu masku i u što većem broju dođite u centar jer od 16 sati tamo vas očekuje najbolja zabava u gradu. Kako pravog maskenbala nema bez glazbe i plesa, uživajte i rasplešite se u mini disku, a veselo će biti i kada se zaigraju interaktivne igre.

Centar će posjetiti i najuspješniji regionalni mađioničar Luka Vidović koji će izvesti predstavu „Magic Show za cijelu obitelj“! S više od 20 godina iskustva i preko 6 000 nastupa u karijeri, Luka je uveselio mnogobrojne gledatelje pa zabave i magije ni ovoga vikenda neće nedostajati, a možda ovoga puta odabere baš vas da mu pomognete izvesti neki od njegovih nevjerojatnih trikova!

Osim što ćete moći pogledati brojne zanimljive maske i sami ćete se svojom moći pohvaliti u karnevalskoj povorci koja će proći centrom, a šećer na kraju bit će besplatne krafne bez kojih maškare ne bi bile potpune.

Subota se bliži pa na vrijeme osmislite svoj kostim, a zatreba li vam još pokoja sitnica za izradu maske, požurite u neku od trgovina centra jer ponuda materijala i gotovih maski uistinu je odlična.

Više informacija potražite na web stranici centra. Vidimo se na veselom maskenbalu!

08. veljača 2024 12:23