StoryEditorOCM

U SUBOTU 17. 4. Novi broj Stila donosi savjete za preuređenje doma, odabir odjeće i brigu o okolišu, a pripremili smo vam i stare dalmatinske recepte

Piše Promo
16. travnja 2021. - 15:05

Travanj je baš savršen mjesec za pripremiti vam jedan 'zeleni' broj Stila pa vam u novom broju lifestyle priloga Slobodne Dalmacije, koji čitateljima naše novine poklanjamo u subotu 17. travnja, donosimo puno 'zelenih' priča, ideja i savjeta.

Najprije ćemo vam razotkriti kako vas trgovci varaju, pa ćemo vam objasniti kako birati odjeću i kozmetiku bez grižnje savjesti zbog zagađenja okoliša i skrenuti vam pažnju na zanimljiv hobi koji u posljednje vrijeme poprilično uzima maha (a može se i sasvim pristojno unovčiti).

Zatim ćemo vam otkriti, premda to već možda znate, kako su stari Dalmatinci preživljavali bez klima uređaja, kako preurediti kuhinju s jako malo novca i truda te kako od starog, ružnog visećeg ormarića napraviti trendi komodu.

U našoj Ćakuli možete pročitati zgodne savjete i iskustva djevojke koja je sebi postavila interesantan cilj: obići cijelu planetu.

Naravno, nismo zaboravili ni recepte, a u duhu ekologije i održivosti koji se provlači cijelim brojem, ovog smo puta odabrali samo domaća jela na koje je većina nas već zaboravila i to samo od domaćih namirnica, od kojih neke možete ubrati dok šećete prirodom.

Ne propustite novi broj Stila, samo u subotu 17. travnja uz Slobodnu Dalmaciju!

24. travanj 2024 19:04