StoryEditorOCM

SUPERNOVA Novi krug sniženja uz još bolje popuste

Piše Promo
25. srpnja 2023. - 09:09

Uz ljetna sniženja cijene se tope, a svaki novi krug donosi sve veće uštede. Još uvijek imate vremena odabrati nešto iz aktualnih kolekcija i osvježiti garderobu sjajnim modnim ulovima.

U trgovinama centra Supernova Zadar sniženja još uvijek traju pa, ako to već niste učinili, što prije se zaputite u shopping i ulovite pogodnosti koje su pripremili vaši omiljeni brendovi. Novi krug sniženja donosi još veće uštede te vas tako trenutno očekuju sniženja i do 70 % kao i druge zanimljive pogodnosti.

Pronađite modne komade poput lepršavih hlača, dugih i kratkih haljina, bluza i majica idealnih za dnevne kombinacije, kao i večernje izlaske uz more. Upotpunite ih ljetnom obućom koja vas u trgovinama centra očekuje po još nižim cijenama. Sve to začinite neizostavnim nakitom koji je najpraktičnije kupiti tijekom sezonskih sniženja, a idealno je vrijeme i za odabir novih naočala. U optikama centra u tijeku su posebni popusti uz koje je pravo vrijeme uložiti u novi kvalitetan par dioptrijskih ili sunčanih naočala jer cijena im je sada niža nego ikad.

Aktivan odmor odabir je mnogih pa, pripremate li se za ljetne aktivnosti, uz dodatne popuste pronađite kupaće kostime, japanke, torbe i opremu za plažu. Tu je također i bogat izbor kvalitetne sportske opreme. Čak i ako ste uzeli kratku pauzu od treninga, sada je posebno isplativo nabaviti sportsku odjeću, obuću i opremu jer ćete ju pronaći na super akcijama i spremno će vas čekati za nove sportske pobjede po povratku s odmora.

Sezonska sniženja ponajviše vesele i roditelje manje djece. Poznato je da svoju odjeću i obuću prerastu brzo pa će sve praktične mame, tate, bake i djedovi upravo sada pohitati u omiljene trgovine i na vrijeme mališanima nabaviti artikle iz aktualnih kolekcija uz fantastične uštede. Istražite sve pogodnosti i odaberite nešto za sebe, a sve novosti iz centra Supernova Zadar i dalje pratite na web stranici (https://www.supernova-zadar.hr/) i društvenim mrežama centra. Želimo vam ugodan shopping.

05. svibanj 2024 03:33