StoryEditorOCM

Obavite najbolji obiteljski shopping uz sjajne pogodnosti

Piše Promo
10. ožujka 2023. - 08:04

Bogat izbor, primamljivi popusti, asortiman za cijelu obitelj i sve na jednom mjestu – ovo zvuči kao savršen obiteljski shopping. Upravo vas takav shopping čeka u centru Supernova Zadar povodom još jedne Super subote, 11. ožujka.

Dani su sve duži i topliji pa sve više vremena provodimo vani. Vrijeme je da se opremite za omiljene aktivnosti na otvorenom, a posebnu pažnju posvetite dječjoj obući, odjeći i opremi. Ususret proljeću vrijeme je i za uređenje doma, a za to će vam poslužiti asortiman omiljenih trgovina centra. Ono što će najviše razveseliti ljubitelje mode je dolazak novih kolekcija pa svakako razgledajte i nabavite komade koji će se nositi ovog proljeća. Sve ovo, Super subota donosi vam uz odlične popuste.

Adidas vam priprema 20 % na kupnju 2 ili više artikala iz nove kolekcije, a Sport Vision 30 % na nesniženi asortiman brendova Champion, Umbro, Ellesse, Lotto, Lonsdale, Slazenger, Cococmo, Kronos, Sergio Tacchini, Action, Athletic za sve stare i nove članove Sport i Bonus loyalty programa. Iskoristite ove praktične pogodnosti i opremite se za omiljene aktvnosti.

U Cicibanu vas očekuje do 50 % popusta na izdvojene artikle dok Baby Center sprema 15 % za dva i više artikla na redovnim cijenama, a iz akcije je isključen Cybex Platinum, Frida i Cutie Cloud. Ovo je idealna prilika da obavite shopping za najmlađe i pritom ostvarite odlične uštede.

15 % na ukupnu kupnju iznad 25 € priprema vam dm, dok vas Zoo City poziva da iskoristite 10 % popusta na kupnju iznad 25 €. Iskoristite popuste i nabavite sve potrebno za dom i kućne ljubimce, a životni prostor možete dodatno osvježiti i urediti odabirom Top shop proizvoda uz 20 % na cjelokupan asortiman. Jednak popust ove subote odobravat će i Lonci&Poklopci i to na sve nesnižene artikle.

Prošetajte centrom, obavite kupovinu, a nakon toga odmorite uz kavu ili finu hranu iz našeg gastro kutka. Želite li na vrijeme pripremiti popise za kupovinu, posjetite web stranicu centra i pronađite cjelokupan popis popusta koji vas očekuju ove subote.

27. travanj 2024 02:02