StoryEditorOCM
VremeplovSUPERNOVA ZADAR

Osvojite fantastičan shopping vrijedan 1000 kn!

Piše PROMO
14. prosinca 2021. - 10:08

Dok uživate u blagdanskom ugođaju koji je zavladao centrom Supernova Zadar i birate božićne poklone, ne propustite priliku osvojiti fantastičnih 1000 kn na Supernova poklon-kartici.

Ako ste već krenuli s blagdanskom nabavkom u centru Supernova zasigurno ste primijetili neodoljivi božićni kutak koji mami na fotografiranje. Prepustite se blagdanskim guštima i snimite najveseliju fotografiju koja vam može donijeti shopping vrijedan 1000 kn. U Facebook nagradnom natječaju, Supernova Zadar tri će najkreativnija sudionika nagraditi s po jednom poklon-karticom u navedenom iznosu. Odlična prilika za super shopping, zar ne?

Kako biste se prijavili, potrebno je u komentar posta na Facebook stranici centra ostaviti svoju simpatičnu božićnu fotografiju snimljenu pored Supernova blagdanske kulise uz što zanimljiviji prigodni hashtag.

Svoje prijave možete slati do 19. prosinca, a već 20. prosinca bit će objavljena imena autora najkreativnijeg hashtaga. S iznosom na kartici počastiti se možete već ovih blagdana, ali isti je moguće iskoristiti i u narednih 12 mjeseci u brojnim trgovinama centra. Uživajte u očaravajućem duhu blagdana i u sebi probudite neodoljivu kreativnost. Pravila natječaja potražite na web stranici centra Supernova Zadar (https://www.supernova-zadar.hr/novost/facebook-nagradni-natjecaj-moj-superbozic/), a prijaviti se možete u komentaru Facebook posta. Sretno svima!

18. travanj 2024 23:40