StoryEditorOCM

Otvorena je nova poliklinika Pupillam: Obavite pregled magnetne rezonance te mnoge druge pretrage i usluge!

Piše Promo
23. studenog 2022. - 12:58

U Zadru je početkom studenog otvorena Pupillam poliklinika, nova zdravstvena ustanova sa širokim spektrom djelatnosti te bogatom ponudom raznih medicinskih usluga. Pupillam poliklinika projekt je koji se razvio iz već postojeće zdravstvene ustanove Pupillam s time da se sada proširila brojem djelatnosti, usluga, prostorom te liječničkim timom.

Uz proširenje je došao i premještaj na novu lokaciju te se Pupillam od sada nalazi na adresi Ante Starčevića 3, uz autobusni kolodvor Zadar (između McDonaldsa i Konzuma).

image

Pupillam poliklinika

image

Pupillam poliklinika

BROJNE DJELATNOSTI I MAGNET NAJNOVIJE GENERACIJE

Neke od djelatnosti koje poliklinika ima u svojoj ponudi su: dermatologija, ginekologija, neurologija, kirurgija, fizijatrija, otorinolaringologija te svakako valja posebno istaknuti radiologiju koja od sada uključuje pregled MR uređajem za magnetnu rezonancu najnovije generacije.

Uređaj za magnetnu rezonancu odlikuje se značajkama iznimno brzog i tihog rada te spada u najnoviju generaciju u svojoj klasi (Siemens). Magnet dolazi sa svom postojećom opremom i softverima, a dodatci za sve dijelove tijela (tzv. body coil), omogućuju najveću moguću kvalitetu slike.

Nalaze će čitati radiolozi iz Zadra u suradnji sa stručnjacima zagrebačkih klinika, subspecijalistima za pojedina područja za magnetnu rezonancu.

image

Pupillam poliklinika

image

Pupillam poliklinika

image

Pupillam poliklinika

PRECIZAN PREGLED MADEŽA NOVIM DIGITALNIM DERMATOSKOPOM

Novi uređaj za magnetnu rezonancu nije jedina novost koju nam donosi otvorenje Pupillam poliklinike. Pacijenti će imati priliku pregledati madeže novim uređajem za digitalnu dermatoskopiju Vidix. Vidix 4.0 je revolucionarni digitalni video dermatoskop s donedavno nezamislivom visokom rezolucijom dobivenih slika, što čini ovaj sustav idealnom pomoći za ispravnu i preciznu dijagnozu dermatologa mnogih kožnih promjena, a osobito kod dijagnoze melanoma. Ima mogućnost pohrane neograničenog broj slika madeža i prilikom ponovnog pregleda i snimanja istih, uspoređuje njihovu veličinu i izgled.

image

Pupillam poliklinika

ULTRAZVUK UREĐAJEM NAJNOVIJE KLASE, ISPITIVANJE SLUHA TE PREGLED SINUSA

U Pupillamu možete obaviti ultrazvuk dojke, abdomena, testisa, štitnjače, srca i ramena i to uređajem najnovije klase koji garantira točnost rezultata, što je kod ovakve vrste pregleda ponekad od životne važnosti.

Pacijentima je dostupan pregled sinusa, glasnica, ušiju, mokraćnog mjehura i sl. pomoću mikroendoskopskih videosistema, a za pacijente kod kojih postoji sumnja na gubitak sluha, dostupna je posebna izolirana prostorija (tzv. gluha soba) za audiogram – test za ispitivanje kakvoće sluha.

image

Pupillam poliklinika

IZVRSTAN LIJEČNIČKI TIM

Poliklinika okuplja izvrstan liječnički tim iz različitih područja medicine iz Zadra, ali i Zagreba, Splita, Šibenika i Rijeke. Također je predviđena i suradnja s istaknutim liječnicima iz drugih država EU.

Kardiokirurzi, stručnjaci te ugledni liječnici iz zagrebačkih i drugih klinika s područja cijele Hrvatske će dolaziti i pružati svoje usluge, što je svakako velika prednost za građane ovog dijela države koji neće morati putovati predaleko od svog mjesta boravka kako bi obavili pregled kod nekih od stručnjaka.

OBAVITE PREGLED PUTEM OSIGURAVAJUĆIH KUĆA

S obzirom da poliklinika ima ugovor s osiguravajućim kućama: Croatia, Grawe, Allianz, Wiener, Uniqa i Merkur, korištenje Pupillamovih usluga - uključujući pregled magnetne rezonance, pacijentima je dostupno i ovim putem.

Sve navedene, ali i mnoge druge novosti imaju za cilj dati pacijentima priliku da obave sveoubuhvatnu uslugu na jednom mjestu pod vodstvom i nadzorom vrhunskih stručnjaka, korištenjem najnovije tehnologije te kvalitetnim očitanjem rezultata.

Svoj termin za neku od mnogih medicinskih usluga možete rezervirati na broj telefona: 023 314 603 ili preko emaila: info@pupillam.hr

Sve dodatne informacije dostupne su na www.pupillam.hr.

image

Pupillam poliklinika

16. travanj 2024 09:44