StoryEditorOCM

Ove subote od 17 sati u centru Supernova Zadar ispratit ćemo školu i pozdraviti ljeto na najveseliji način! Roditelje pozivamo da dovedu djecu

Piše PROMO
16. lipnja 2023. - 08:43

Još jedna školska godina uspješno je privedena kraju, a kako bi malene posjetitelje nagradili za dobre školske uspjehe, Supernova Zadar im 17. lipnja priprema zabavu kojom će otvoriti sezonu kupanja i ljetnog odmora.

Ove subote od 17 sati u centru Supernova Zadar ispratit ćemo školu i pozdraviti ljeto na najveseliji način! Roditelje pozivamo da dovedu svoju djecu i uživaju u zanimljivim radionicama i kreativnim kutcima. Zabavit ćemo se uz nastup učeničkog zbora, a o morskim dubinama učit ćemo u maloj školi ronjenja. Svi koji se požele urediti moći će to učiniti u frizerskom salonu „Kod morske sirene“ i u ljetnoj beauty školi. Tako isfrizirane i lijepe mališane pozivamo na ljetni piknik i zabavne morske igre.

Maleni kreativci zabaviti se mogu i u kreativnom kutku i pokazati sve umjetničke tehnike naučene u školi, a za kraj će atmosferu do usijanja dovesti rasplesani summer party.

Vjerujemo da će veseli ljetni ritmovi rasplesati i malene i velike. Roditeljima predlažemo da u trgovinama centra obave i ljetni shopping jer sezona godišnjih odmora samo što nije počela. Svojim mališanima nabavite sve potrebno za najveselije praznike i puno dobre zabave. Vidimo se ove subote s početkom u 17 sati – detalje o dječjem događaju potražite na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/novost/adio-skolo-1/. Veselimo se vašem dolasku!

05. svibanj 2024 11:03