StoryEditorOCM

FALKENSTEINER HOTELS Ovog listopada pridružite se nezaboravnoj Falky rođendanskoj zabavi!

Piše Promo
28. rujna 2023. - 15:44

U slikovitom Falkensteiner Hotels & Residences svijetu, svoje razigrane dane provodi jedan simpatičan ptić po imenu Falky. Falky nije samo običan ptić; on je srce i duša Falkensteiner obitelji, poznat nadaleko po svom razigranom duhu i dražesnom šarmu. Listopad je Falkyju vrlo drag mjesec jer on označava dolazak jeseni. U tom periodu, lišće mijenja boje, sunce nas još uvijek grije, a jutarnji zrak donosi svježinu. Ali listopad je za Falkya poseban iz još jednog razloga – u listopadu on slavi svoj rođendan! Falky ima veliko srce i obožava razveseliti djecu, zato je odlučio organizirati veliku rođendansku zabavu! Okupio je tim prijatelja kako bi isplanirao ovaj veliki događaj. "Kao prvo…", rekao je Falky; "…moramo imati mnogo mnogo igara, mojih najdražih pjesmica i puno ukusnih poslastica! " Ali Falky ima mnogo prijatelja, a uz to on voli toliko igara, kako odabrati omiljene. Falky je mislio i mislio i na kraju rekao: "Znam što ću napraviti! Slaviti ću rođendan cijeli mjesec! Tako će sva djeca moći doći na moj rođendan, a ja mogu biti i mađioničar i rendžer i gusar i slastičar. Moći ću i istraživati prirodu, i igrati se u laboratoriju i baviti se omiljenim sportskim aktivnostima.."

image

Falky rođendanska zabava

Falkensteiner/Slobodna Dalmacija

OTKRIJTE FALKY SVIJET ZABAVE

Falky je srce i duša Falkensteiner Family hotela, uvijek spreman za avanturu i centralna atrakcija svih dječjih radosti! On je stručnjak za pronalaženje najboljih mjesta za igru u hotelima, najdužih tobogana i najzabavnijih iskustava. S Falky Landom, raznolikim animacijskim programima, kreativnim igrama i uzbudljivim eksperimentima, Falky svijet zabave lako osvoji srce svakog malenog gosta. Uz Falky rođendanske proslave, svakom mališanu jesen će brzo postati jedno od najdražih godišnjih doba!

JESENSKI FUNTASTIČNI VIKENDI Ove jeseni otkrijte zabavne tematske aktivnosti uz ‘Funtastične vikende‘ u Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel Park Punat, nezaboravan obiteljski odmor ovdje je zagarantiran. Očekuje vas niz tematskih vikenda ispunjenih radionicama, predstavama, igrama i rođendanskom proslavom koja će vaše mališane zaokupiti i razveseliti. Uz fantastičan dodatak - u odabranom tipu smještaja djeca do 12 godina borave besplatno!

image

Falky rođendanska zabava

Falkensteiner/Slobodna Dalmacija

HAPPY KIDDOS VIKENDI U FAMILY HOTELU DIADORA

Family Hotel Diadora nudi mnoštvo uzbudljivih aktivnosti i interaktivnih radionica i ove jeseni. Doživite čari vikend programa, posebno osmišljenih da pruže beskrajnu zabavu i inspiraciju za cijelu obitelj. ‘Happy Kiddos vikendi‘ posvećeni su učenju kroz igru i temeljeni na Montessori pristupu, Falky Land je opremljen najsuvremenijim igraonicama, a opsežan dječji program hotela nudi raznoliku ponudu zanimljivih aktivnosti i radionica za sve uzraste. Nema boljeg mjesta za rođendansko slavlje!

I U PLANINAMA S FALKYEM

Za zaljubljenike u planine, Falkensteiner Hotels & Residences organizira raznolike dječje aktivnosti i u brojnim hotelima diljem Austrije i Italije. Otkrijte savršeno odredište za vaš sljedeći obiteljski odmor. Uz Falky svijet zabave, proslavite Falkyev rođendan u planinama i uživajte u jesenskim aktivnostima na otvorenom. Rezervirajte svoj odmor danas i neka Falky rođendansko slavlje započne!

image

Falky rođendanska zabava

Falkensteiner/Slobodna Dalmacija
01. svibanj 2024 06:55