StoryEditorOCM

Piratske bitke, koncert Željka Bebeka i pustolovne Divljeg Zapada čekaju vas za samu špicu sezone!

Piše Promo
11. kolovoza 2021. - 10:21

Za samu špicu sezone Fun Park Biograd opet je pripremio svoje poznate tematske partije sa atraktivnim programom i koncert Željka Bebeka! Biti će odlična prilika za sve one koji su propustili krenuti u morske avanture ili pustolovine Divljeg Zapada da i oni budu dio ovih tematskih avantura. Naravno svakog petka sve posjetitelje čekaju Late Night Rides sa svojim čarobnim svjetlećim dekoracijama.

Prvu tematsku avanturu koja nas baca na uzburkana mora otvaraju super zabavni i osvježavajući pirati spremni sa svojim dobro naoružanim brodovima da vas poprskaju do kože!

Pirates party  07.- 09.08.2021

Za sve one koji se nisu stigli okušati u piratskim bitkama imamo dobru vijest! Pirati će opet zavladati Fun Parkom Biograd i odvesti vas na uzburkana mora.

Pripremite pravu posadu koja će biti spremno zauzeti piratske brodove i krenite u super zabavne prskajuće bitke.  Piratski brodovi dobro su naoružani praskajućim vodenim topovima i čekaju sve one željne zabavnih pustolovina u piratskom zaljevu. Budite kraljevi mora i dobro pošpricajte vaše protivnike. Ali pazite opasnost vreba i sa kopna. Jaki vodeni prskajući topovi čekaju vas iza ugla i spremni su vas zaliti do kože, a i poneka vodena bombica sa terasice. Naravno prava posada spremno će im uzvratiti i vjerujte nam krenuti u nove bitke na ovoj zaraznoj atrakciji.

Piratski zaljev sa svojim brodovima prava je hit atrakcija ljeta jer u njoj mogu sudjelovati razni timovi svih uzrasta, a još u ovim ljetnim vrućinama sama bitka dobro će vas osvježiti..

Oni hrabriji mogu prošetati i kućom strave koju krasi velika piratska glava sa nožem. I jedan poznati Pirat s Kariba sa kojim možete napraviti prave piratske fotke za društvene mreže. Zalijevati se možete i na popularnim brodićima naoružanim vodenim topovima i sudarati, jer tko je još iz Fun Parka Biograd otišao suh!

Još na kraju uronite u veseli Pirate pjenjak i zaplešite u veseloj sapunici uz poznate hitove. Ekipe se mogu okušati i u piratskim natjecanjima u obaranju ruke i potezanju konopa i to u četiri kategorije (mame, tate, cure i dječaci), a na kraju zaigrati zabavnu tombolu i možda osvojiti neki poklon paket koji ćete sa ovim lijepim piratskim uspomenama ponijeti kući.

Piratski program:

17.00 sati – susreti sa Funny i gusarima– napravite piratski selfie i počastite se slatkim poklončićem

18.00 sati – Pirate pjena party -zapjenite se i zaplešite  u gusarskom stilu

19.00 sati – natjecanje u obaranju ruke u četiri kategorije (mame, tate, cure i dječaci)

20.00 sati  - natjecanje u potezanju konopa u četiri kategorije

21.00 sati – Tombola-šećer kao i nagrade dolaze uvijek na kraju pa tako i naša popularna tombola

Nakon piratskih bitki pozornicu Fun Parka Biograd preuzeti će Željko Bebek!

Koncert Željka Bebeka 13.8.2021 u Fun Parku Biograd

Svakoga petka svi posjetitelji mogu uživati u čarobnim noćnim vožnjama, no ovoga trineastoga u osmom mjesecu i u live koncertu Željka Bebeka.  Željko Bebek, nekadašnji pjevač grupe Bijelo Dugme, svojedobno najpopularnije grupe na ovim prostorima, i apsolutna legenda regionalne scene, dolazi 13.08.2021. u Fun Park Biograd! Sa svojim pratećim bendom svirat će za našu publiku i nove hitove, ali i opus Bijelog Dugmeta. Poznato je da Bebek ima stvarno široku paletu hitova te generacijski i stilski privlači veliki dio publike, a njegova popularnost je zadnjih godina dosegla vrhunac, što potvrđuju puni koncertni prostori širom regije. Osim vrhunskih koncerata, tijekom karijere duge gotovo 50 godina publici je priuštio nezaboravne pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi, čak i neki koji se nisu u to doba ni rodili. Moramo priznati da Bebek sa svojim toliko bogatim repertoarom ima toliko hitova da ćete zajedno sa njim pjevati uglas od prve do zadnje minute koncerta! Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena na ovim prostorima, ali i zavidnu samostalnu karijeru. Njegov album “Kad poljubac pomiješaš sa vinom” čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri.

Pjesme 'Gdje sam bio', 'Kaldrma', 'Dernek' i 'Začarani krug ' s povratničkog albuma postale su u kratkom roku pravi hitovi. Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput 'Tijane' , 'Dabogda te voda odnijela', 'Laku noć, svirači', 'Šta će ti biti', ' Oprosti mi što te volim', 'I bog je od nas digao ruke', 'Il' me ženi, il' tamburu kupi', 'Kako došlo, tako prošlo', 'Čaša otrova', 'Da zna zora', 'Šta je meni ovo trebalo', a i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta. I zadnjih godina Bebek je neprestano punio dvorane i velike koncerte na otvorenom i izdao mnoge hitove. Albumom 'Ono nešto naše' iz 2017 ponovno se vinuo u sam vrh estrade, a zadnji hit na novom albumu “Mali oblak ljubavi” napravio je u suradnji sa sinom Zvonimirom, gitaristom, s kojim izvodi i duet.

Svi koji su ikada bili na koncertu Željka Bebeka znaju dobro da se tu pjeva od prve do zadnje minute pa ni ne sumnjamo da će mnogi nakon zabavnih vožnji poderati grla.

Ulaznice za koncert Željka Bebeka možete nabaviti u sustavu entrio.hr - https://www.entrio.hr/event/zeljko-bebek-funparkbiograd-9662

i 100 kn rezervacija stola (rezervacije se primaju na info@funparkbiograd.com uz kupljene ulaznice).

Ulaz u prostor za koncert uz covid potvrdu ili antigenski test (testiranje se vrši od 19-21 h na ulazu parka, uz nadoplatu od 50 kuna). Svi oni koji su kupili ulaznice  mogu besplatno uživati u koncertu Željka Bebeka u koncertnom dijelu, uz antigenskii test ili covid putovnicu.  

Nakon koncerta Željka Bebeka avanture se sele na prerije Divljeg Zapada!

Wild  Wild West 14.-16.8.2021.

Svi oni koji nisu prošli prerijama zabave Fun Parka Biograd mogu to učiniti za udarni vikend od 14.08 do 16.08.2021

Okušajte se u vožnjama na atrakcijama sjednite u  Western Express i uživajte u krajolicima Divljeg Zapada, ili možda brže savladajte zavoje pune adrenalina u Mine Train Coasteru. Za one najmlađe tu su indijanski kanui, a za sve hrabre i okretne  mehanički bik koji jedva čeka da vas zbaci! Program počinje već od popodnevnih sati sa veselim kaubojskim dočekom maskote Funny koja vam je pripremila slatka iznenađenja, a potom svi posjetitelji mogu zaroniti u najveseliji country party!

Sve atrakcije raditi će punom parom i nemojte se libiti iskušati ih! Široka ponuda pustolovina čeka sve željne dobre zabave. Od super adrenalinskih vožnji, do onih mirnijih kroz razne tematske cjeline, osvježenja na Atlantisu ili brodovima, te atraktivnim virtualnim avanturama XD Dark Ride-a, jedinstvenog 7D virtualnog iskustva na ovim prostorima, gdje virtualna igra graniči sa stvarnim doživljajima. I tu vas čekaju kauboji, zato pripremite vaše pištolje i budite brzi na potezu!

Kao i obično na kraju svakog partija, zaigrati će se tombola, pa tko zna možda netko bude i sretne ruke i uz dobru zabavu ponese i poneki poklon paket kući!

Wild Wild West program:

17.30 sati - Funny i kauboji-veseli country doček uz slatka iznenađenja i fotkanje

18.30 sati - Pjena country party

19.30 sati - Natjecanje u jahanju divljeg bika

21.00 sat - Tombola

Vrhunac sezone zaslužuje i vrhunac zabave, stoga nemojte oklijevati i krenite u pustolovine jedinstvenog tematskog zabavnog kompleksa Fun Parka Biograd! Dobar provod vas sigurno čeka!

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

Cijene ulaznica potražite na sljedećem linku: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice

  

16. travanj 2024 07:15