StoryEditorOCM

Počela su sniženja u centru Supernova Zadar! Prva Super subota u godini donosi fantastične popuste

Piše Zadarski.hr
7. siječnja 2022. - 10:09

I u novoj godini, druga subota u mjesecu rezervirana je za najbolji shopping.

Godinu započinjemo novim izdanjem Super subote i već vas 8. siječnja čekamo u centru Supernova Zadar.

Ako je suditi po prvim danima nove godine, 2022. bi mogla biti obilježena sjajnim shopping ulovima. Kako se novo izdanje Super subote baš praktično održava u tijeku zimskih sniženja, ovog bi vikenda kupovina mogla biti višestruko ekonomična. Osim aktualnih sezonskih popusta, vaše omiljene trgovine ove vam subote pripremaju i posebne, dodatne pogodnosti koje ne smijete propustiti. Proučite najavljene popuste i dobro pripremljeni uputite se u nabavku za cijelu obitelj.

Za nove sportske uspjehe nabavite opremu renomiranih brendova. Adidas vam priprema 20% popusta na novu kolekciju, dok Under Armour časti s 20% popusta za jedan kupljeni artikl, 30% za kupnju dva artikla i za kupnju tri artikla ili više čak 40% popusta. Calzedonia priprema nevjerojatnih 50% popusta na kolekciju jesen/zima, a jednako toliko nudi i Optotim optika na određeni asortiman sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Najmlađe počastite u trgovini Magic baby jer sve što vam treba sniženo je 15%. I za novu obuću ovoga puta izdvojit ćete znatno manje novca jer su u trgovini Office shoes sniženja do 50%, a do 50% snizila je svoj srebrni asortiman i zlatarnica Donat. Volite li kozmetiku, Golden Rose vam na dio popularnog asortimana priprema čak do 60% popusta, a Kiehl's simpatične poklone - za kupovinu iznad 400 kn na poklon dobivate neseser i 2 mini proizvoda.

Nakon kupovine uživajte u najfinijoj kavi i delicijama restorana i kafića centra Supernova Zadar, a želite li se što bolje pripremiti za shopping, sve informacije o popustima naći ćete na web stranici centra https://www.supernova-zadar.hr/ i društvenim mrežama. Ne zaboravite i to da i ovoga puta Super subotu neće zaobići vesela shopping patrola, a kao uvijek, najsretnije će bogato nagraditi. Vidimo se!

18. travanj 2024 14:46